Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL på Hotel Svea, Simrishamn

Hotel Svea i Simrishamn är en pärla på Österlens kust, beläget i den pittoreska staden Simrishamn i södra Sverige. Detta charmiga hotell har en lång historia och en atmosfär som fångar den idylliska känslan av den skånska kusten.

Hotel Svea erbjuder ett brett utbud av bekväma och smakfullt inredda rum och sviter, som alla är utformade för att ge gästerna en avkopplande och trivsam vistelse. Många av rummen har också en fantastisk utsikt över Östersjön, och det är en fröjd att vakna upp till ljudet av vågornas brus.

Hotellets restaurang är känd för sin högklassiga matlagning, där de lokala råvarorna från Österlen spelar huvudrollen. Här kan gästerna njuta av färska skaldjur och andra läckra rätter med en modern twist, allt ackompanjerat av ett välvalt urval av lokala viner.

Simrishamn och dess omgivningar har mycket att erbjuda, och Hotel Svea är den perfekta basen för att utforska denna vackra del av Sverige. Gäster kan promenera längs de pittoreska gatorna i Simrishamn, besöka lokala konstgallerier och museer eller ta en cykeltur längs Österlens fantastiska kustlinje.

Hotel Svea i Simrishamn är en plats där tradition och modern komfort möts, och det är den idealiska destinationen för dem som söker en avkopplande och minnesvärd vistelse på Österlen.

UGL-kurser på Hotel Svea

Datum Kursgård Handledare Pris Platser
Vecka 39
23 sep. - 27 sep. 2024
Hotel Svea
Simrishamn
Ann Bergman
Jarl Silfverberg
28 000 kr
Flertal platser kvar

Hitta till Hotel Svea

Senaste omdömen
2024-06-10 | Kristin
En väldigt bra utbildning som jag kommer att bära med mig under en lång tid. Utbildningen var utmanande och utvecklade m...