Omdömen

Här kan du läsa omdömen som lämnats av våra deltagare.


Snittbetyg
4.8
Baserat på 84 verifierade omdömen
A
2019-07-03 | Anna Åkerman, Barnmorska
Kursen gav mig mycket. Kände mig stärkt samtidigt som jag fick en del insikter att fundera över.
C
2019-07-02 | Camilla Söderling, Management konsult
Mycket lärorik kurs och fantastiska handledare!
E
2019-06-19 | Elena, Controller
Ett spännande upplägg på kursen som jag tyckte fungerade mycket bra. Jag tror de flesta är hjälpta av denna kurs, oavsett ledare eller ej.
H
2019-06-13 | Holger Schmidt, Produktchef
Mycket bra kurs! Tuffa, långa dagar där jag fick jobba med självinsikt, gruppdynamik och med mitt ledarskap. Tacksam att jag fick gå kursen.
D
2019-05-29 | Daniel, Enhetschef
Mycket nöjd med hela utbildningen. Kan inte sätta fingret på något särskilt men för mig var det en riktig "Aha" upplevelse. Var fylld av energi, tankar och idéer efter veckan.
M
2019-05-21 | Michael Rickard, Regionchef
Mycket bra utbildning, både omtumlande rent känslomässigt och tankeväckande.
U
2019-05-14 | Ulf Holmberg, Utbildningsledare
Tuff men mycket bra kurs. Jag lärde mig mycket om mig själv och även hur andra utvecklas i grupp.
M
2019-05-02 | Mikael Pettersson, Avd chef
Mycket bra och utvecklande kurs. Jag fick lära mig mycket om ledarskap, gruppdynamik och en hel del om mig själv. Rekommenderar denna kurs till mina kollegor.
S
2019-04-17 | Sandra, Teamleader
Väldigt lärorik kurs. Långa tuffa dagar men det ger resultat, superglad att jag fick chansen att gå den.
A
2019-04-04 | Anton, Avdelningschef
Tuffa dagar som gav mig en större inblick i mig själv och min yrkesroll.
N
2019-03-19 | Niklas, Biträdande projektledare
Bra kurs med fokus på hur en grupp tar sig framåt i processerna samt en förståelse hur individen själv agerar i en grupp. Mycket fokus på konflikthantering och feedback samt reflektion vilket var bra. Tycker att det var ganska basic info om ledarstilar.
C
2019-03-18 | Cemile Saidova, Controller
Väldigt bra, utmanade och lärorikt.
K
2019-03-12 | Katarina Pettersson, Leveranskoordinator
En fantastisk kurs där man verkligen fick fokusera inom ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Den gav bra verktyg och hade en bra röd tråd med bra eftertankar och reflektion.
M
2019-03-05 | Maria Wallin, Administrativ chef
Jag fick med mig otroligt många värdefulla insikter om mig själv och andras känslor och reaktioner i en grupprocess.
M
2019-02-28 | Mikael Häggblom, Gruppchef
Otroligt givande, gav mig en ny insikt om både mig själv, gruppers sammansättning och vilket stadie gruppen befinner sig i. Rekommenderas till alla som har en ledande roll.
M
2019-02-27 | Magnus, Verksamhetschef
Toppen! Givande upplevelse. Möjlighet till personlig utveckling.
G
2019-02-26 | Gabriella, Läkare
Lärorik kurs som borde vara obligatorisk för alla i ledarroll. Kompetenta handledare.
M
2019-02-21 | Martin Johansson, Fastighetsförvaltare
Jag hade läst liknande kurser innan under internatform och trodde jag hade ett försprång. Med lite eftertanke så hade jag inte försprång utan jag hade bara lyckats klara av några vägar innan. Men nu kom jag in på helt andra som gav mig minst lika mycket insikt. M.a.o. tack för en fin utbildningsvecka!
E
2019-02-20 | ES, Teamledare
Trevliga ledare, gjorde ett bra jobb. Man lärde sig mycket.
V
2019-02-18 | Vendela, HR-chef
Att få omsätta teori i praktik genom upplevelsebaserad inlärning är oerhört givande. UGL har gett mig nya insikter som blivit en viktig del i min egen utveckling som chef och medarbetare.
C
2019-02-14 | Christina S, Arbetsledare
Tycker att den var otroligt givande. Blev varse om egenskaper jag besitter men kanske inte riktigt trott om mig själv. Att höra andra människor bekräfta mig var väldigt stärkande. Önskar att alla mina medarbetare skulle få gå UGL.
E
2019-02-12 | Emma Lindgren, Test Object Leader
Mycket givande, jobbig och kul vecka :-)
J
2019-02-12 | Jonas Lovéus, Digital Expert
Det du upplever i dig själv får UGL att sticka ut i mängden bland andra utbildningar. Med personlig utveckling som mål och medel för ledarskaps- och grupputveckling är det här en vecka jag sent kommer att glömma.
A
2019-02-08 | Anders Lilja, Behandlare/samordnare
Det var en mycket givande och inspirerande kurs! Jag tycker personligen att jag fått nytta av den på sätt jag inte förväntade mig innan. Eloge även till kursledarna som var deltagande utan att störa gruppens process.
M
2019-02-03 | Mikael Wåhgen, Servicechef
Mycket bra, nyttig och användbar utbildning med fantastiska deltagare och ledare.
D
2019-02-01 | David Hällgren, Teamchef
Intensivt men intressant, framförallt utifrån aspekten egen utveckling. Flera intressanta verktyg erhölls som kan användas i det dagliga arbetet. Jag reagerar numera alltid om någon säger "man"!
L
2019-01-30 | Louise Fröberg, Office Manager
Bra kurs. Lärorik. Kunde varit ett högre tempo i början, men kanske svårt när vi sitter med olika förkunskaper.
G
2019-01-29 | Grega Zore, Chefstränare
För långa dagar var den enda nackdelen med kursen. Annars var jag nöjd och tycker att den var väldigt givande.
B
2019-01-29 | Björn, Konsultchef
Upplevelsebaserad inlärning var tydligen grejen för mig. Alla mina farhågor om en lam kurs kom på skam. Spännande och utmanande kurs för mig.
T
2019-01-29 | ToB, Drift och underhållsansvarig
Fantastisk upplevelse . Oförglömligt när "det" hände. Man behöver vara stabil i sitt psyke innan man går utbildningen.
M
2019-01-29 | Malin, Teamleader
Jag uppskattade kursen mycket. Den fick mig att reflektera över mina beteenden både yrkesmässigt och privat. Det jag saknar är långsiktigheten som av naturliga skäl är svår att få med på en vecka.
S
2019-01-23 | Stefan, Proprefekt
Lärorik kurs som uppfyllde mina förväntningar.
B
2019-01-10 | Botond, IT-chef
Jättebra kurs för mig personligen. Fick en bra förståelse av hur man hanterar olika situationer i ledarskapsrollen. Bra metodik med många praktiska moment.
M
2018-11-14 | Marie Nordin, Förestådare/Enhetschef
Toppen bra kurs fick lära mig en hel del om mina egna bra och utvecklingsbara beteenden och förhållningssätt. Behållningen var ändå vår grupps utveckling under veckan.
A
2018-11-05 | Anders M, VD
Tack för en intressant kurs med många nya insikter. Det var en upplevelse för livet.
J
2018-10-29 | Jeanette Buschow, Range Communicator
En fantastisk kurs som gav mig mycket mer än jag förväntade. Rekommenderar starkt alla att gå.
S
2018-09-19 | Sofia Theleskog, Designingenjör
Bästa kurs jag gått! Det går inte komma undan här.
P
2018-09-18 | Peter König, Driftschef
Det var en mycket givande och bra kurs. Bra handledare!
K
2018-09-12 | Karoline Rundblad, Projektledare
En utbildning som borde vara ett grundläggande krav för alla chefer och ledare. Utbildningen ger dig som deltagare en möjlighet att uppleva grupputveckling och därigenom blir lärdomen bestående. Våra handledare var mycket kompetenta inom sina områden och fick oss deltagare att känna trygghet.
E
2018-08-28 | Elisabeth Forsberg, Servictekniker
Den mest krävande och mest utvecklande kurs som jag genomfört.
F
2018-08-28 | Fredrik, Customer Success Manager
En krävande kurs som ger många insikter. Viktigt att vara redo på att gå "all in" innan kursen för att få maximalt ut ur den. Jag är supernöjd.
N
2018-08-27 | Nils Eberil, Projektchef
Handledarna och kursupplägget var 5-stjärnigt. Vi kom dock inte hela vägen till att belysa de delar av mitt beteendemönster som jag kanske hade haft en förhoppning om att beröra. Jag tar dock med mig många självinsikter samt generell kunskap om gruppdynamik och grupputveckling.
G
2018-08-21 | Göran Svensson, Köksmästare
Mycket lärorik kurs, bra handledare och utmanande. Var lite skeptisk före kursen, men omvändes.
H
2018-07-11 | Hanifeh Khayyeri, Forskningssekreterare
Väldigt nyttig kurs som gav mig verktyg och lärdomar att träna på och applicera resten av livet. Trevlig plats att ha kursen på. Fin utsikt och fantastisk mat.
A
2018-07-10 | Aree Bahow, Gymnasielärare
Skeptisk i början men med lite tålamod kändes den väldigt givande.
A
2018-06-26 | Anna Häggblom, Projektledare
Utmanande, givande och utvecklande. Vågar man delta och engagera sig på riktigt så får man väldigt mycket tillbaka.
B
2018-06-20 | Bekim Kunushevci, Controller
Jag har haft förmånen att ha fantastiskt skickliga kursledare vilket underlättar omdömet. Jag ger kursen högsta betyg och rekommenderar den starkt till alla som har en ledande befattning i sitt arbete men även till dem som vill växa som individer och bli bättre och skickligare på sina färdigheter.
R
2018-06-20 | Richard O, Verkstadschef
Verkligen bra, nyttig och lärorik kurs. Tacksam för att jag har fått uppleva en ugl-kurs.
F
2018-06-19 | Fredrik Nodemar, Drifttekniker
Intressant kurs på många sätt. Kompetent handledare.
P
2018-06-06 | Per Forsman, Servicechef
En stark upplevelsebaserad utbildning som sätter sig i sinnet. Kanonbra!