Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

Omdömen

Här kan du läsa omdömen som lämnats av våra deltagare.


UGL Omdömen
Snittbetyg
4.8
Baserat på 193 verifierade omdömen
D
2022-11-29 | Daniel M, Förvaltare
Mkt bra utbildning, med kunniga handledare. Lokalerna, hotellet och restaurangen var bra, vilket gjorde att man behövde inte grubbla över säng, mat, frukost. Det bara funkade. Ta med två par skor, ett par för promenader och det andra för inomhus. UGL borde vara obligatoriskt för alla.
J
2022-11-29 | JM, Produktionsledare
Helt magisk och givande. Har helt annan självkänsla efteråt. Svårt att beskriva med ord just med vilken inre resa man har fått uppleva och vilken gedigen verktygslåda man fått med sig. Stort plus till kursledarna!
M
2022-11-29 | ME, Teamledare
En riktig ögonöppnare! Fantastisk upplevelse. Något jag rekommenderar till dig som är nyfiken på din egen roll som ledare och hur du påverkar din grupp.
K
2022-11-28 | K-H, Programme Director
Bästa kurs jag någonsin gått. Handledare, boende, mat och upplägg - allt fem plus.
G
2022-11-25 | Gabriella, Enhetschef
Bra utbildning för personlig utveckling samt för att få mer förståelse hur olika grupper fungerar.
A
2022-11-01 | A.B., Produktchef
Den viktigaste kursen jag någonsin kommer att gå skulle jag gissa. Jag rekommenderar alla att gå den, oavsett om man är chef eller medarbetare. Du lär dig om människor och mellanmänskliga relationer på ett helt nytt sätt.
R
2022-10-31 | Ricard, PL
Mycket bra kurs, ger god inblick i hur gruppen fungerar och hur ditt ledarskap kan utvecklas för att stötta och leda på bästa sätt. Gillar att det är en praktiskt kurs.
J
2022-10-28 | Joakim, Åklagare
Bra upplägg där gruppen blev sammansvetsad och öppnade upp sig för varandra.
M
2022-10-19 | Maria, COO
Kursledarna ledde gruppen och kursen med varm och trygg hand. Lika mycket en inre resa som en gedigen verktygslåda med massor av nya erfarenheter och kunskap som jag tar med mig in i yrkeslivet såväl som privat.
M
2022-10-19 | M.B., Gruppchef/Mjukvaruingenjör
Kursen levde upp till mina höga förväntningar, vilket var över förväntan ;)
J
2022-10-18 | Jonas R, Technical Operations Manager
En fantastisk men väldigt utmanade kurs som gav mig en inre resa som jag inte trott var möjligt. Den gav mig djup förståelse för gruppdynamik och dess betydelse för att bli en presterande grupp. Fantastiskt givande!
M
2022-10-18 | Mattias Furumalm, Global Medical Program Manager
Efter 15 år inom Life Science-industrin med en uppsjö ledarskapsutbildningar var UGL en positiv upplevelse då den knöt ihop mycket av det jag tidigare varit i kontakt med rörande ledarskap. Mycket tid för reflektion och diskussion med kloka och genuina människor var väldigt värdefullt!
M
2022-09-28 | Mikael J, Konsult/Scrum Master
Fantastisk upplevelse att inte bara få verktyg, men också genom det upplevelse-baserade lärandet själv få uppleva effekterna av det. Klart rekommenderat!
C
2022-09-27 | Carina E, Enhetschef
En mycket bra upplagd kurs med super bra handledare. Att bo på plats under kursen var mycket bra då man släppte det dagliga arbetet och bara fokuserade på här och nu.
K
2022-09-20 | Kristina, Agil Coach
En otroligt stark upplevelse och en inre resa som gav förståelse på djupet för de teorier som presenteras.
S
2022-09-14 | S.F., Personalplanerare
En riktigt utmanande men helt fantastisk kurs. Kursen var lärorik och insiktsgivande både gällande ens utveckling som person samt ens utveckling inom yrkeslivet. Hade tur att hamna i en grupp där alla vågade ta plats och stötta varandra i utvecklingen. Det hade stor betydelse. Tveka inte, gå kursen!
I
2022-09-13 | Ida S, Försäljningschef
Jag är mycket nöjd med kursen, det var väldigt omvälvande. Jag kände att jag utvecklades som person och ledare. Kan varmt rekommendera den till andra som funderar på att gå.
K
2022-09-12 | K.M., Verksamhetsansvarig
Väldigt bra upplägg med självupplevt lärande som gav mig en djupare förståelse av de olika teorierna på individ- och gruppnivå, samt nya insikter om mig själv.
P
2022-09-12 | Peter O, Program Manager
Helnöjd! Kursens upplägg med upplevelsebaserad inlärning, "Learning by doing", med efterföljande reflektion är kraftfull. Jag fick värdefull kunskap om mitt eget agerande som ledare, gruppdeltagare och gruppens utveckling. Jag kan varmt rekommendera denna kurs oavsett om man är ledare eller ej.
M
2022-09-05 | MW, VD
Kursen gav mig inspiration, teoretisk kunskap och tid för mycket reflektion. Önskade lite mer aktivitet från ledarna då jag ibland upplevde gruppen som lite för försiktig.
Visa alla omdömen