Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

Omdömen

Här kan du läsa omdömen som lämnats av våra deltagare.


UGL Omdömen
Snittbetyg
4.8
Baserat på 256 st verifierade omdömen
R
2024-02-21 | Ralf, Säljchef
Jag rekommenderar UGL för dig som söker personlig utveckling och djupare förståelse för varför du agerar och tänker som du gör. Du kommer till stor insikt som jag har svårt att se att du kan nå på något annat sätt.
P
2024-02-20 | Philip, Enhetschef
Mycket bra kurs som överträffade mina förväntningar. Rekommenderas!
C
2024-02-14 | Cecilia, Enhetschef
Mycket bra kurs som gav insikter om sig själv och i förhållande till andra. Rekommenderar alla som vill lära känna sig själva bättre att gå den.
S
2024-02-06 | S.M., Inköpskoordinator
En av de mest insiktsfulla kurserna för mig personligen. Utmanande men på ett utvecklande sätt intressant för mig i min yrkesroll men även personligen. Rekommenderas starkt för blivande ledare, erfarna chefer men även gruppmedlemmar som vill förstå gruppens behov bättre!
O
2024-02-02 | Oskar, Projektledare
Mycket bra och lärorikt. Kursen levde definitivt upp till mina förväntningar och har gett mig verktyg jag kommer bära med mig för livet.
V
2024-01-23 | Veronika, Kommunikationsstrateg
Mycket bra kurs som gav viktiga insikter att ta med sig in i både jobb och privatliv.
J
2024-01-23 | Jens, Insurance Manager
Mycket bra, över förväntan! Intressant, personligt utvecklande och spännande.
A
2023-12-19 | Annelie, Projektutvecklare
Ger livsomvälvande insikter och bygger ett stabilt ledarskap utifrån den unika individen.
B
2023-12-18 | Brigitte, Enhetschef
Mycket bra upplagd utbildning. Bidrar starkt till den personliga utvecklingen.
M
2023-12-12 | Markus, Kommunikatör
Mycket intressant och givande kurs som har gett mig en hel del verktyg för att bli en bättre ledare och för att förstå en grupps behov och utveckling på ett bättre sätt. Rekommenderas starkt!
L
2023-12-06 | Lars, Överstyrman
Kursen uppfyllde alla förväntningar och mer därtill. Rekommenderas till alla som oavsett position och yrke.
A
2023-12-05 | Anonym, Managementkonsult
Otroligt välordnad, utvecklande och rolig kurs med duktiga handledare och bra gruppsammansättning.
S
2023-12-04 | SL, Verksamhetschef
Bra lokal och omgivningar för kursen. Kompetenta kursledare som ledde oss genom en givande vecka.
A
2023-11-30 | AT, CEO
Kompetenta handledare! Bra dynamik i gruppen. Fantastiskt bra verktyg. Kan varmt rekommendera.
I
2023-11-29 | I.N., Teknisk koordinator
En fantastisk kurs som var utvecklande pga jag var mig själv till 100% tillsammans med övriga kursdeltagare samt att uppgifterna vi tilldelades var berikande. Det påverkade också att jag var i nuet.
P
2023-11-28 | PCR, Customer Success Manager
Fantastiskt givande, både upplägg av kurs och handledare får toppbetyg.
A
2023-11-28 | AE, Marknadschef
Lärorik kurs för att förstå både mig själv och andra. Bra verktyg att ta med sig in i både jobb och privatliv.
K
2023-11-23 | KRC, Läkare
Mycket lärorikt. Intensivt arbete i grupp där man lär känna både sig själv och de andra deltagarna.
F
2023-11-07 | FK, Avdelningschef
Mycket bra! Jag har fått insikter om hur jag ska leda gruppen och om vad i mig som hindrar mig från att nå min fulla potential som ledare (och människa).
K
2023-10-26 | KA, Produktionschef
Jättebra utbildning! Hela upplägget med utbildningen var väldigt bra.
Visa alla omdömen