Omdömen

Här kan du läsa omdömen som lämnats av våra deltagare.


Snittbetyg
4.8
Baserat på 115 verifierade omdömen
S
2020-02-13 | Sofia, Projektledare
Absolut den bästa ledarskapsutbildningen jag gått! Både för att utveckla mig själv och som ledare. Självrannsakande, lärorik, energigivande och riktigt kul! Rekommenderar starkt!
C
2020-02-12 | Christina J G, Områdeschef
Mycket bra kurs som går på djupet och ger möjlighet att utveckla mig som person i grupp,chef och ledarskap. Jag tyckte att kursen uppfyllde UGL:s målsättningar.
A
2020-02-04 | AMKS, Utredare
En riktigt bra kurs! Rekommenderas! Veckan flög förbi även om det tog på krafterna. Så bra med gruppövningar och reflektion. Gav upphov till en hel del nyttiga tankar och kunskaper om sig själv och ens relation till andra.
C
2020-02-02 | Cecilia E, Kommunikationschef
Lärorikt och omtumlande upplevelse.
F
2020-01-22 | Fredrik Ellner, Projektledare
Wow. Vilken upplevelse! Jag förväntade mig en upplevelse när jag anmälde mig till UGL-kursen, men inte att jag skulle bli så här påverkad. Kursen var en 'life changer'.
H
2020-01-21 | Henrik, Projektledare
Bra insikter om mina egna behov som påverkar mitt ledarskap. Insikten om att andras behov inte alltid är samma som mina egna kommer ge mig bättre förutsättningar som projektledare.
J
2020-01-08 | Jennifer dos Santos Stenlund, Web Manager
Otroligt omtumlande på både gott och ont. Detta är min livs investering i mig själv. Jag är tacksam över att jag fått en andra chans. Kursens upplägg och ledarna var hur bra som helst. Jag önskade att alla fick chansen att gå UGL minst en gång i sitt liv. Ni gör skillnad - Tack för allt!
N
2019-12-16 | Nina Lübeck, Kommunal lantmäterichef
Bra upplägg. Mycket bra kursledare som höll oss deltagare uppmärksammade och till de aktuella frågeställningarna. Jag har lärt mig otroligt mycket om grupper och dess faser och vad jag som ledare kan bidra med i olika situationer, reflektion och feedback har stor påverkan både på individ och grupp.
F
2019-12-13 | Felizia Schnell, Projektledare
Intressant och givande kurs. Jag tror att jag kommer ha mycket nytta av detta i mitt arbete och privata liv.
P
2019-12-13 | Per Eklöf, Mellan jobb
Kursen var jättebra och hade intressant upplägg, trots att det fanns en del frustration under veckan, men det var ju tanken. Annars bra arrangemang och ledare.
J
2019-12-12 | Johanna Hedberg, Verksamhetsansvarig
En unik upplevelse. Kursen gav värdefulla insikter och redskap som jag kommer ha användning av framöver.
P
2019-12-04 | PL, Chef
Jag tycker att kursen var givande och lärorik. Den blandade teori och praktik på ett smakfullt sätt och gav en tydlig bild av hur de teoretiska teorierna kan appliceras praktiskt i vardagen.
M
2019-11-28 | Martin Helgestad, Business Analyst
Givande och utvecklande kurs med fantastiska handledare! Att förstå så tung teori kräver duktiga lärare och det hade vi verkligen!
P
2019-11-27 | Peter Blom, Kommunikationschef
Bra handledare och mycket bra upplägg på kursen.
K
2019-11-19 | Karin Sjölin, Rektor
Den bästa kurs jag någonsin varit på. Mot bakgrund att jag är 55 år gammal och har gått på en hel del kurser så säger det en del. Jag tänker att jag kommer ha nytta av detta verktyg varje dag resten av mitt liv.
R
2019-11-18 | Robin Garnham, Administratör
Väldigt givande och stärkande kurs. Ger tydliga förutsättningar för utveckling av sitt ledarskap och utveckling av grupp.
S
2019-11-14 | Snezana Hadziselimovic, Verksamhetschef
Bra kurs med en del reflektioner. Fått med mig en del funderingar och tankar kring mitt vidare arbete.
J
2019-11-07 | Johan Persson, Lagerchef
En väldigt givande utbildning som får många saker att falla på plats.
C
2019-11-01 | Caroline Freylling, Enhetsjurist
Jag är mycket nöjd med kursen. Den ger insikter och perspektiv i många olika nivåer och på olika plan.
M
2019-10-22 | Malin Wass, Projektledare
Jag tycker kursen var bra. Men hade önskat lite mer verktyg och aha-upplevelser.
M
2019-10-09 | Micke, Enhetschef
En av de bästa utbildningar jag gått. Många insikter och proffsigt genomförd.
J
2019-10-01 | John, Avdelningschef
Kursen var väldigt bra och innehållsrik men tuff. Gav mig mycket att tänka på. Perfekta kursledare.
A
2019-09-19 | Anne-Lise, Enhetschef
Mycket givande i det hela. Stöd i ledarskapet, insiktsgivande.
R
2019-09-15 | Rawa Aziz Persson, Läkare
Nyttig kurs! Jag har lärt mig mycket!
S
2019-09-11 | Sakarias Johansson, Software Engineer
Utmärkt kurs! Otroligt utvecklande och insiktsgivande.
G
2019-09-04 | Gianina Acevedo, CRM Specialist
Oerhört intensiv och givande kurs! Det var utvecklande att ta del av en upplevelsebaserad utbildning där mycket fokus låg i att utveckla självinsikten, hur jag fungerar i grupp, samt andra aspekter i gruppdynamik som påverkar.
A
2019-09-03 | Anna, IT arkitekt
Tuff kurs, men den gav mycket. Helt klart värt det.
S
2019-08-27 | Susanne Almers, Verksamhetschef
En mycket givande kurs, inte lik någon kurs jag gått förut! Givande för den professionella utvecklingen men inte minst för den personliga utvecklingen.
C
2019-08-22 | Clara Ribbenberg, Egenföretagare
En mycket intensiv och upplevelsebaserad kurs som lämnar starka intryck och djupa lärdomar. Ett fantastiskt sätt att omsätta teori till praktik!
A
2019-08-08 | Agnes Jensen, Strategy Advisor
Fantastiskt effektivt sätt att öka självkännedom och att förstår kopplingen mellan teori och verklighet. Det är sällan jag upplevt den feedbackkultur som skapades i gruppen.
F
2019-07-27 | Fredrik Törngren, Musiklärare
Jag upplevde att kursen var givande för mig ur både ett grupp- och individperspektivet. Jag känner att jag fått svar på många frågor om mig i mitt ledarskap och att handledningen var utomordentlig. Det gav mig mycket att få ta del av många olika människors erfarenheter.
A
2019-07-03 | Anna Åkerman, Barnmorska
Kursen gav mig mycket. Kände mig stärkt samtidigt som jag fick en del insikter att fundera över.
C
2019-07-02 | Camilla Söderling, Management konsult
Mycket lärorik kurs och fantastiska handledare!
E
2019-06-19 | Elena, Controller
Ett spännande upplägg på kursen som jag tyckte fungerade mycket bra. Jag tror de flesta är hjälpta av denna kurs, oavsett ledare eller ej.
H
2019-06-13 | Holger Schmidt, Produktchef
Mycket bra kurs! Tuffa, långa dagar där jag fick jobba med självinsikt, gruppdynamik och med mitt ledarskap. Tacksam att jag fick gå kursen.
D
2019-05-29 | Daniel, Enhetschef
Mycket nöjd med hela utbildningen. Kan inte sätta fingret på något särskilt men för mig var det en riktig "Aha" upplevelse. Var fylld av energi, tankar och idéer efter veckan.
M
2019-05-21 | Michael Rickard, Regionchef
Mycket bra utbildning, både omtumlande rent känslomässigt och tankeväckande.
U
2019-05-14 | Ulf Holmberg, Utbildningsledare
Tuff men mycket bra kurs. Jag lärde mig mycket om mig själv och även hur andra utvecklas i grupp.
M
2019-05-02 | Mikael Pettersson, Avd chef
Mycket bra och utvecklande kurs. Jag fick lära mig mycket om ledarskap, gruppdynamik och en hel del om mig själv. Rekommenderar denna kurs till mina kollegor.
S
2019-04-17 | Sandra, Teamleader
Väldigt lärorik kurs. Långa tuffa dagar men det ger resultat, superglad att jag fick chansen att gå den.
A
2019-04-04 | Anton, Avdelningschef
Tuffa dagar som gav mig en större inblick i mig själv och min yrkesroll.
N
2019-03-19 | Niklas, Biträdande projektledare
Bra kurs med fokus på hur en grupp tar sig framåt i processerna samt en förståelse hur individen själv agerar i en grupp. Mycket fokus på konflikthantering och feedback samt reflektion vilket var bra. Tycker att det var ganska basic info om ledarstilar.
C
2019-03-18 | Cemile Saidova, Controller
Väldigt bra, utmanade och lärorikt.
K
2019-03-12 | Katarina Pettersson, Leveranskoordinator
En fantastisk kurs där man verkligen fick fokusera inom ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Den gav bra verktyg och hade en bra röd tråd med bra eftertankar och reflektion.
M
2019-03-05 | Maria Wallin, Administrativ chef
Jag fick med mig otroligt många värdefulla insikter om mig själv och andras känslor och reaktioner i en grupprocess.
M
2019-02-28 | Mikael Häggblom, Gruppchef
Otroligt givande, gav mig en ny insikt om både mig själv, gruppers sammansättning och vilket stadie gruppen befinner sig i. Rekommenderas till alla som har en ledande roll.
M
2019-02-27 | Magnus, Verksamhetschef
Toppen! Givande upplevelse. Möjlighet till personlig utveckling.
G
2019-02-26 | Gabriella, Läkare
Lärorik kurs som borde vara obligatorisk för alla i ledarroll. Kompetenta handledare.
M
2019-02-21 | Martin Johansson, Fastighetsförvaltare
Jag hade läst liknande kurser innan under internatform och trodde jag hade ett försprång. Med lite eftertanke så hade jag inte försprång utan jag hade bara lyckats klara av några vägar innan. Men nu kom jag in på helt andra som gav mig minst lika mycket insikt. M.a.o. tack för en fin utbildningsvecka!
E
2019-02-20 | ES, Teamledare
Trevliga ledare, gjorde ett bra jobb. Man lärde sig mycket.