Omdömen

Snittbetyg: 4.8
Baserat på 48 omdömen Lämna omdöme
2018-09-19 | Sofia Theleskog, Designingenjör
Bästa kurs jag gått! Det går inte komma undan här.
2018-09-18 | Peter König, Driftschef
Det var en mycket givande och bra kurs. Bra handledare!
2018-09-12 | Karoline Rundblad, Projektledare
En utbildning som borde vara ett grundläggande krav för alla chefer och ledare. Utbildningen ger dig som deltagare en möjlighet att uppleva grupputveckling och därigenom blir lärdomen bestående. Våra handledare var mycket kompetenta inom sina områden och fick oss deltagare att känna trygghet.
2018-08-28 | Elisabeth Forsberg, Servictekniker
Den mest krävande och mest utvecklande kurs som jag genomfört.
2018-08-28 | Fredrik, Customer Success Manager
En krävande kurs som ger många insikter. Viktigt att vara redo på att gå "all in" innan kursen för att få maximalt ut ur den. Jag är supernöjd.
2018-08-27 | Nils Eberil, Projektchef
Handledarna och kursupplägget var 5-stjärnigt. Vi kom dock inte hela vägen till att belysa de delar av mitt beteendemönster som jag kanske hade haft en förhoppning om att beröra. Jag tar dock med mig många självinsikter samt generell kunskap om gruppdynamik och grupputveckling.
2018-08-21 | Göran Svensson, Köksmästare
Mycket lärorik kurs, bra handledare och utmanande. Var lite skeptisk före kursen, men omvändes.
2018-07-11 | Hanifeh Khayyeri, Forskningssekreterare
Väldigt nyttig kurs som gav mig verktyg och lärdomar att träna på och applicera resten av livet. Trevlig plats att ha kursen på. Fin utsikt och fantastisk mat.
2018-07-10 | Aree Bahow, Gymnasielärare
Skeptisk i början men med lite tålamod kändes den väldigt givande.
2018-06-26 | Anna Häggblom, Projektledare
Utmanande, givande och utvecklande. Vågar man delta och engagera sig på riktigt så får man väldigt mycket tillbaka.
2018-06-20 | Bekim Kunushevci, Controller
Jag har haft förmånen att ha fantastiskt skickliga kursledare vilket underlättar omdömet. Jag ger kursen högsta betyg och rekommenderar den starkt till alla som har en ledande befattning i sitt arbete men även till dem som vill växa som individer och bli bättre och skickligare på sina färdigheter.
2018-06-20 | Richard O, Verkstadschef
Verkligen bra, nyttig och lärorik kurs. Tacksam för att jag har fått uppleva en ugl-kurs.
2018-06-19 | Fredrik Nodemar, Drifttekniker
Intressant kurs på många sätt. Kompetent handledare.
2018-06-06 | Per Forsman, Servicechef
En stark upplevelsebaserad utbildning som sätter sig i sinnet. Kanonbra!
2018-06-05 | Anna Hanzon, Verksamhetschef
En otroligt givande kurs där bara de hinder jag själv skapade stod i vägen för min utveckling. Duktiga handledare som följde en röd tråd och ledde gruppen genom hopp och förtvivlan. Det jag fick med mig är direkt applicerbart i mitt arbete och all kontakt med andra människor. En kurs för alla!
2018-06-05 | Tina Budde Sandberg, HR-chef
Fått insikter, ökad medvetenhet, kunskap och verktyg för att förstå vikten av reflektion, feedback och att alla får komma till tals! Det var en fantastisk upplevelse som jag önskar alla fick vara med om. Vi hade mycket kompetenta handledare i Anders och Annki!
2018-06-04 | Joakim Antonsson, Arbetschef
Mycket givande kurs med bra innehåll.
2018-05-30 | Erik Erlandsson, Fastighetsekonomisk strateg
Fantastiskt givande och utvecklande kurs! Duktiga och engagerade ledare och deltagare bådade för en otrolig upplevelse. Bra mat och lokaler gav dom bästa förutsättningarna. Kan varmt rekommendera kursen för alla!
2018-05-22 | Magnus Edström, HR-partner
Helt klart den bästa utbildningen jag någonsin genomfört.
2018-05-22 | Maria Renberg Birgersson, Administrativ assistent
Jag tyckte att kursen var helt fantastisk. Jag är mycket inspirerad och har upptäckt nya behov och sidor hos mig själv som jag inte hade riktigt korn på innan. Ett toppbetyg helt enkelt!
2018-05-04 | Arvid Bring, Forskare
En mycket inspirerande och givande kurs som jag kan rekommendera varmt.
2018-05-03 | Elinn Leo Sandberg, Diakon
Mycket nöjd med ledare, upplägg och kursdeltagare. Kan varmt rekommendera kursen.
2018-05-02 | Mattias Starlead, Verksamhetschef
Jag är nöjd med kursen. Intensivt! God mat, bra lokaler och bra föreläsare. Kom till insikt om många saker!
2018-05-02 | Gerhard Gunnarsson, Bitr. föreståndare
Mycket bra vecka med engagerade handledare och deltagare. Ett helhetskoncept som gör att jag verkligen rekommenderar denna utbildning.
2018-04-30 | Dejan Dimitrov, Försäljningschef
Mycket bra och relevant innehåll. Bra kursupplägg, många pratiska moment samt fantastiska kursledare som var stöttade vid rätt tillfällen.
2018-04-24 | Tobias Vestergren, Projektledare
Fantastiska handledare och mycket trevlig kursgård. Jag har fått insikter jag tar med mig resten av livet.
2018-04-24 | Thobias Lind, Besiktningsingenjör
Bästa och mest utvecklade kurs jag gått. Skall upplevas, ej läsas om. Högsta betyg!
2018-04-23 | Joakim Norman, Styrkeledare
Riktigt bra kurs. Man fick riktigt mycket "kött på benen" av den.
2018-04-17 | Yohannes, Business Service Manager
Intensiva dagar med teori och praktiska övningar enskilt och i grupp. Jag har lärt mig mycket.
2018-04-17 | Kamil, Engineering Manager
Väldigt nöjd med kursen. Innehållet var väldigt relevant och lärorikt. Kursledarna var fantastiska!
2018-04-13 | Fredrik W, Gruppchef
Fick massor av inspiration till min nya chefsroll. Även trevliga kurskamrater och fin kursgård.
2018-04-03 | Frida Helin, HR-generalist
Väldigt givande vecka! Bra ledare och härlig miljö.
2018-03-29 | Therese Lundblad, Fd. regionchef
En helt underbar vecka med en mångfacetterad noga utvald grupp från olika branscher. Mycket professionella utbildare, Birgitta och Henrik passar bra att arbeta tillsammans och leder gruppen framåt på ett utmärkt sätt. En fantastisk vecka för reflektion, sortera tankar och lägga saker bakom mig.
2018-03-28 | Håkan L, Produktägare
Krävande men givande kurs. Kan varmt rekommendera denna.
2018-03-28 | Kalle, Redovisningsekonom
Väldigt lärorik kurs och utmärkta kursledare. Rekommenderas verkligen.
2018-03-28 | Cecilia, Klinisk chef
Superbra kurs. Väldigt intensiv men givande och lärorik.
2018-03-23 | Jan-Erik, Forskare
Spännande kurs med både bredd och djup. Utvecklande för dig som chef/ledare eller som ingår i en arbetsgrupp.
2018-03-20 | Carina H, Enhetschef
Mycket givande upplevelsebaserad kurs. Har fått många bra verktyg som jag kommer ha nytta av i arbetslivet och privat. Lärde känna mig själv och hur jag funkar i olika situationer.
2018-03-19 | Hans Modin, Controller
Spännande och utvecklande kurs, erfarna och engagerade kursledare. Rekommenderar verkligen denna utbildning!
2018-03-13 | Paul Mourad, Säljchef
Mycket bra kurs. Jag fick med mig väldigt mycket verktyg som jag hoppas kunna använda mig av i livet. Rekommenderar kursen starkt!
2018-03-13 | Johan Mejenqvist, Byggledare
Superbra! Otroligt hur man kan få sådan kontakt på så kort tid. Fick en energiboost trots att det var en tung utbildning.
2018-03-12 | Lars, Produktionsledare
Detta var en av dom bästa upplevelserna jag varit med om. Väldigt intensiv men givande kurs.
2018-03-07 | Magnus B, Driftschef
En väldigt bra utbildning med strukturerat kursupplägg. Kursledarna kompletterade varandra på ett bra sätt.
2018-03-06 | Nikolai, IT-chef
Lärorik kurs och spännande utbyte med andra deltagare. Alla borde gå UGL!
2018-03-06 | Thomas, Teknisk förvaltare
En utbildning som går på djupet i många dimensioner, den gav kunskap och självinsikt.
2018-03-03 | Christina W, Administrativ assistent
Fick många nya lärdomar och insikter som jag tar med mig både privat och i min yrkesroll. Mycket nöjd med kursen.
2018-03-02 | Agneta H, HR-ansvarig
Kompetenta kursledare och trevlig kursgård.
2018-03-01 | Richard Lindberg, Projektledare
Kursen infriade alla min förväntningar. Trevliga människor och bra kursgård med god mat!