Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

Omdömen

Här kan du läsa omdömen som lämnats av våra deltagare.


UGL Omdömen
Snittbetyg
4.8
Baserat på 169 verifierade omdömen
S
2022-06-07 | Sara, Arbetsmiljöingenjör
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utvecklas som människa, medarbetare och ledare.
E
2022-05-30 | Erica K, Verksamhetschef
En utmanande, lärorik och insiktsfull kurs som jag verkligen rekommenderar att gå. För din egen och verksamhetens utveckling!
J
2022-05-17 | Jennifer H, Ekonomichef/Systemansvarig
En kurs man sent kommer glömma! Otroligt engagerande. En väl avvägd mix av teori. Kursen har givit mig mer insikter om mig själv och hur mitt agerande påverkar andra. Jag upplever även en ökad förståelse för andra människors agerande.
V
2022-05-17 | Veronica N, Verksamhetschef
Verkligen utmanande och lärorikt, så värdefullt, jag fick med mig en hel del nya verktyg och insikter!
T
2022-05-16 | Tomas, Ombudsman
Fantastisk kurs, lika krävande som givande.
E
2022-05-04 | Eveline, Jurist
Helt fantastisk! Viktiga insikter i ledarskap och medarbetarskap blev så tydliga under kursens gång. Förutom att kursen är mycket lärorik ger den även en riktig boost. Känslan av det vi i gruppen utvecklade och upplevde tillsammans är oslagbar.
A
2022-05-03 | Anonym, Media
En värdefull kurs att gå, ta chansen om du får den.
C
2022-05-03 | CS, Redovisningsansvarig
Så nöjd! Givande vecka med otroliga människor. Bär med mig massa ny kunskap, nytt tänk och verktyg för att fortsätta resan på hemmaplan.
L
2022-04-19 | Liselotte, Butik/Personalchef
Jag är så troligt glad att jag fick möjligheten att genomföra denna kurs! Jag känner mig modigare och starkare än förut. Jag tog med mig en verktygslåda från kursen som jag kan använda mig utav i de flesta situationerna i vardagen. Kanon bra!
J
2022-04-06 | Jennie, Upphandlingskonsult
Fantastisk utbildning som förändrar ens synsätt för livet. Innebörden ”innan man kan leda andra måste man kunna leda sig själv” stämmer verkligen & här får man verkligen en djupare insikt om sig själv. Bra koncept & upplägg där man får med sig otroligt mycket hem. Applicerbart på alla delar av livet.
2022-04-05 | Åsa E, Enhetschef
Otroligt nöjd, påfylld med kunskap, energi och nätverk, samtidigt som det var otroligt känslomässigt utvecklande.
R
2022-03-29 | Robin, Logistikchef
Bra format, kompetenta utbildare och mycket nyttigt med sig hem i verktygslådan. Varm rekommendation!
J
2022-03-23 | JL, CM Director
Om du överväger att gå kursen eller inte, gör det bara! Jag hade fått ännu mer ut av det om jag gått tidigare i livet och är glad att jag äntligen tog mig tid. Det är såå värt det!
N
2022-02-23 | Nathalie K, Salongschef
Fantastiskt upplägg på utbildningen. Så spännande att få vara en del av en grupps utveckling. Att så tydligt synliggöra allas våra olika utmaningar genom både individuella övningar och gruppövningar. Mycket givande.
C
2022-02-15 | Cilla L, Senior Quality and Regulatory Consultant
Mycket bekräftelse kring var jag befinner mig idag och mycket material för fortsatt personlig utveckling (upplevelser från övningarna, samt användbara verktyg från teorigenomgångarna). Otroligt kraftfull utbildning!
J
2022-01-25 | Jeanette A, VD
Du får vad du ger. En kurs som kräver eftertanke och känslor.
T
2021-12-21 | Therese M, Utvecklingsstrateg
Jag kan verkligen rekommendera att gå utbildningen! "Gruppresan" och det mycket väl uppbyggda strukturen och innehållet i kombination med erfarna och kunniga handledare gjorde att det är en utbildning som jag kommer att bära med mig och gå tillbaka till i minnet.
H
2021-12-20 | Henrik W, Teamledare
Väldigt duktiga handledare. Många av teorierna kände jag till sedan innan men möjligheten att få öva var väldigt nyttigt. Verkligen en personlig utveckling med upplevelser som kommer följa med en länge.
D
2021-12-20 | Daniel H, Delägare
Vi är ett litet bolag så jag är glad att jag tog mig tiden till detta. Det var värt varenda minut!
N
2021-12-16 | Nadja K, Bitr enhetschef
Väldigt bra kurs med bra handledare. Lärde mig mycket! Tack
Visa alla omdömen