Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

Omdömen

Här kan du läsa omdömen som lämnats av våra deltagare.


UGL Omdömen
Snittbetyg
4.9
Baserat på 274 st verifierade omdömen
K
2024-06-10 | Kristin, Avdelningschef
En väldigt bra utbildning som jag kommer att bära med mig under en lång tid. Utbildningen var utmanande och utvecklade mina förmågor.
E
2024-06-09 | Erik, Arbetschef
Grymt bra kurs med många ögonöppnare.
J
2024-05-29 | JK, Ledare
Det bästa och starkaste jag upplevt när det gäller utbildningsnivå. Vill bara tacka för denna upplevelse.
M
2024-05-23 | Madelene, Ombudsman
Proffsiga, kompetenta och engagerade handledare, bra sammansättning av gruppen.
M
2024-05-22 | Markus, Produktionsledare
Mycket bra upplägg på kursen och ännu bättre ledare! Detta var en otroligt lärorik kurs. Mycket bra mat och boende.
T
2024-05-21 | Tobbe, Projektledare
Riktigt fin upplevelse som skakat om mig på djupet. En stor förståelse för hur varje individ påverkar gruppen och ser mycket fram emot att använda mig av verktygen i min vardag och arbete.
C
2024-05-13 | CW, Teknik systemledare
Mycket utvecklande och givande och samtidigt tuff och utmanande. Rekommenderar kursen varmt. Professionella handledare.
B
2024-05-03 | Bea, Front Desk Manager
En kurs alla borde gå! Genom övningar och reflektion lär du dig att förstå dig själv och andra bättre. En investering för både din personliga och professionella utveckling.
I
2024-05-01 | Ida, Sjuksköterska och personalchef
Önskar att alla som vill bli en bättre ledare går den här utbildningen. Efter att ha varit i UGL-bubblan i fem dagar kom jag ut med massor av nya insikter som jag tar med mig i arbetslivet men även privat. Fantastisk kurs.
A
2024-04-30 | Anna, Chef
Mycket trevligt, givande och utvecklande. Mycket bra handledare!
C
2024-04-24 | C-B, Projektledare/konsult
Grymt bra kurs som stärker mig i mitt ledarskap och som medmänniska både i arbetslivet och privat. Ser fram emot att fortsätta bygga välfungerande team med hjälp av mina nya insikter som ligger i ryggsäcken.
L
2024-04-23 | L.H., Trainee management
Fantastiskt. Är otroligt imponerad!
M
2024-04-23 | MF, Utvecklingsstrateg
Kursen levererade teori varvat med praktiska moment, allt tillsammans med övriga deltagare. Ett sammansvetsat gäng klev ut ur femdagarsbubblan som stärkta individer med framåtanda och nya insikter om såväl sig själv som om gruppens utveckling. Intensivt och berikande!
N
2024-04-16 | Niklas, Gruppchef
Väldigt trevlig kurs och mycket givande!
D
2024-03-21 | Daniel, VD
Väldigt givande. Har lärt mig så mycket om mig själv som jag har svårt att se att jag kunde göra på ett annat sätt!
C
2024-03-13 | Carina D, Chef / personalansvarig
Jag tycker att kursen var mycket givande, tar med mig många verktyg ifrån kursen.
L
2024-03-05 | Lena M, Projektledare
Professionella kursledare och mycket bra kursinnehåll. En av de bästa kurser jag har gått. Insikter om sig själv och andra ger en lärande för livet.
C
2024-03-05 | Christer E, Arbetslagsledare
Vi var ett gäng som var engagerade och gav allt. Ledarna plockade upp det och det gjorde kursen till en klar 5-poängare.
R
2024-02-21 | Ralf, Säljchef
Jag rekommenderar UGL för dig som söker personlig utveckling och djupare förståelse för varför du agerar och tänker som du gör. Du kommer till stor insikt som jag har svårt att se att du kan nå på något annat sätt.
P
2024-02-20 | Philip, Enhetschef
Mycket bra kurs som överträffade mina förväntningar. Rekommenderas!
Visa alla omdömen