Omdömen

Snittbetyg: 4.8
Baserat på 28 omdömen Lämna omdöme
2018-05-04 | Arvid Bring, Forskare
En mycket inspirerande och givande kurs som jag kan rekommendera varmt.
2018-05-03 | Elinn Leo Sandberg, Diakon
Mycket nöjd med ledare, upplägg och kursdeltagare. Kan varmt rekommendera kursen.
2018-05-02 | Mattias Starlead, Verksamhetschef
Jag är nöjd med kursen. Intensivt! God mat, bra lokaler och bra föreläsare. Kom till insikt om många saker!
2018-05-02 | Gerhard Gunnarsson, Bitr. föreståndare
Mycket bra vecka med engagerade handledare och deltagare. Ett helhetskoncept som gör att jag verkligen rekommenderar denna utbildning.
2018-04-30 | Dejan Dimitrov, Försäljningschef
Mycket bra och relevant innehåll. Bra kursupplägg, många pratiska moment samt fantastiska kursledare som var stöttade vid rätt tillfällen.
2018-04-24 | Tobias Vestergren, Projektledare
Fantastiska handledare och mycket trevlig kursgård. Jag har fått insikter jag tar med mig resten av livet.
2018-04-24 | Thobias Lind, Besiktningsingenjör
Bästa och mest utvecklade kurs jag gått. Skall upplevas, ej läsas om. Högsta betyg!
2018-04-23 | Joakim Norman, Styrkeledare
Riktigt bra kurs. Man fick riktigt mycket "kött på benen" av den.
2018-04-17 | Yohannes, Business Service Manager
Intensiva dagar med teori och praktiska övningar enskilt och i grupp. Jag har lärt mig mycket.
2018-04-17 | Kamil, Engineering Manager
Väldigt nöjd med kursen. Innehållet var väldigt relevant och lärorikt. Kursledarna var fantastiska!
2018-04-13 | Fredrik W, Gruppchef
Fick massor av inspiration till min nya chefsroll. Även trevliga kurskamrater och fin kursgård.
2018-04-03 | Frida Helin, HR-generalist
Väldigt givande vecka! Bra ledare och härlig miljö.
2018-03-29 | Therese Lundblad, Fd. regionchef
En helt underbar vecka med en mångfacetterad noga utvald grupp från olika branscher. Mycket professionella utbildare, Birgitta och Henrik passar bra att arbeta tillsammans och leder gruppen framåt på ett utmärkt sätt. En fantastisk vecka för reflektion, sortera tankar och lägga saker bakom mig.
2018-03-28 | Håkan L, Produktägare
Krävande men givande kurs. Kan varmt rekommendera denna.
2018-03-28 | Kalle, Redovisningsekonom
Väldigt lärorik kurs och utmärkta kursledare. Rekommenderas verkligen.
2018-03-28 | Cecilia, Klinisk chef
Superbra kurs. Väldigt intensiv men givande och lärorik.
2018-03-23 | Jan-Erik, Forskare
Spännande kurs med både bredd och djup. Utvecklande för dig som chef/ledare eller som ingår i en arbetsgrupp.
2018-03-20 | Carina H, Enhetschef
Mycket givande upplevelsebaserad kurs. Har fått många bra verktyg som jag kommer ha nytta av i arbetslivet och privat. Lärde känna mig själv och hur jag funkar i olika situationer.
2018-03-19 | Hans Modin, Controller
Spännande och utvecklande kurs, erfarna och engagerade kursledare. Rekommenderar verkligen denna utbildning!
2018-03-13 | Paul Mourad, Säljchef
Mycket bra kurs. Jag fick med mig väldigt mycket verktyg som jag hoppas kunna använda mig av i livet. Rekommenderar kursen starkt!
2018-03-13 | Johan Mejenqvist, Byggledare
Superbra! Otroligt hur man kan få sådan kontakt på så kort tid. Fick en energiboost trots att det var en tung utbildning.
2018-03-12 | Lars, Produktionsledare
Detta var en av dom bästa upplevelserna jag varit med om. Väldigt intensiv men givande kurs.
2018-03-07 | Magnus B, Driftschef
En väldigt bra utbildning med strukturerat kursupplägg. Kursledarna kompletterade varandra på ett bra sätt.
2018-03-06 | Nikolai, IT-chef
Lärorik kurs och spännande utbyte med andra deltagare. Alla borde gå UGL!
2018-03-06 | Thomas, Teknisk förvaltare
En utbildning som går på djupet i många dimensioner, den gav kunskap och självinsikt.
2018-03-03 | Christina W, Administrativ assistent
Fick många nya lärdomar och insikter som jag tar med mig både privat och i min yrkesroll. Mycket nöjd med kursen.
2018-03-02 | Agneta H, HR-ansvarig
Kompetenta kursledare och trevlig kursgård.
2018-03-01 | Richard Lindberg, Projektledare
Kursen infriade alla min förväntningar. Trevliga människor och bra kursgård med god mat!