Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Peter Jungerfelt

Peters yrkeskarriär inleddes med 10 år som officer vid I 17 i Uddevalla. Under åren 1988-1999 var han sedan utbildare och enhetschef på Skandia Försäkrings AB. 1999- 2002 arbetade Peter som IT-pedagog och KY-utbildare inom projektledning och ledarskap på WM-data (idag Logica). Sedan dess och fram till idag har Peter arbetat inom kommunal verksamhet som kompetensenhetschef och är sedan 2008 anställd vid Försäkringskassan.

Peter är sedan maj 2006 Kognitiv Beroendeterapeut, Diplomerad vid Jellinekgruppen och ger sessioner för behandling av beroende och ångest. Sedan 2004 arbetar Peter även med att informera och föreläsa om beroendeproblematik och kan även utarbeta alkohol- och drogpolicys i samverkan med företag och organisationer. Peter är nykter alkoholist sedan 2001 och gav 2009 ut romanen Anfäkta, som handlar om beroende och behandling.

Sedan 2001 är Peter UGL-handledare och har genomfört ett 40-tal kurser och certifierad i UGL 2008 konceptet. Han är även handledare i SDI och Radical Collaboration. Peter inspireras och har sina drivkrafter i att se andra komma till insikt och få en ökad medvetenhet kring sin personlighet och arbetar mycket efter tesen; Verkligheten är som den är. Det som har skett är riktigt – dvs det har hänt. Försök inte ändra på det eftersom det per definition är omöjligt. Från en position av acceptans slösar du inte energi på att skylla på andra eller anklaga dig själv. Du inser att du är fri att handla om nödvändigt eller möjligt, eller att bara stanna kvar i upplevelsen.

UGL-kurser med Peter Jungerfelt

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2023-09-19 | Dalia
Mycket bra kurs, något utöver det vanliga! Ett intensivt innehåll som gav många kloka insikter. Är väldigt glad att jag ...