Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Moa Asperö Lind

Moa har arbetat med ledarskap och pedagogik sedan år 2000. Hon är diplomerad samtalsterapeut i KBT och Psykosyntes och har gjort en uppsatsskrivning om ”Ledarskap genom självkännedom” där profiler från näringsliv, media och högskolevärlden medverkar. Moa är certifierad handledare för UGL 2008.

Moa har lett projekt i fredsrörelsen och utbildat i entreprenörskap och hållbar utveckling i Asien och Sverige. Hon har skapat och lett utbildning och personaldagar i Försvarsmakten, offentlig sektor och i ideella organisationer. Med utbildning i pedagogik, drama och projektledning har hon verktyg och insikter om goda relationers vikt i ett framgångsrikt och effektivt ledarskap.

”För mig handlar ledarskap om att se potential, att vara autentisk i relationer och att skapa förutsättningar för människor att våga och att växa. Jag ser stor utveckling hos ledare som både tittar inåt för att öka sin självkännedom och som verkar utåt med tydlighet. Att skapa öppenhet, synliggöra värderingar och syfte är en nyckel för att få kraft och för att uppnå långsiktiga resultat.”

Fritiden tillbringar hon gärna i närheten till havet eller vandrandes i en livskraftig skog. ”Eftersom jag har glädjen att arbeta med det jag älskar: att utveckla ledare och samhället, så tycker jag mycket om att hitta stillhet när jag inte är på jobbet. Att meditera, läsa, eller ta ett varmt, härligt bad. Många timmar av fritiden tillbringar jag ändå ofta med en te-kopp i handen, fullt engagerad i samtal om att ta vara på människors och på samhällets potential”.

UGL-kurser med Moa Asperö Lind

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 12
18 mars - 22 mars 2024
Lejondals Slott
Bro
Moa Asperö Lind
Lisa Carlberg
30 900 kr
Flertal platser kvar
Vecka 26
24 juni - 28 juni 2024
Näsby Slott
Stockholm
Moa Asperö Lind
Jan-Erik Richnau
30 900 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2023-12-06 | Lars
Kursen uppfyllde alla förväntningar och mer därtill. Rekommenderas till alla som oavsett position och yrke.