Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Jonas Wikström

onas Wikström har en bred erfarenhet inom sjukvården med en kandidatexamen i akutsjukvård, tre specialiserade sjuksköterskeutbildningar och en magisterexamen inom ledarskap. Han är även författare till tre akutsjukvårdsböcker som publiceras av Studentlitteratur. Jonas är en mångsidig entreprenör som har drivit sina egna företag sedan 1989 och har ungefär 45 anställda över hela världen. 

Med en gedigen bakgrund och ett starkt engagemang inom sjukvården och företagsledning, har Jonas mycket värdefull erfarenhet att dela med sig av som instruktör och kursledare. Hans stora passion är att kontinuerligt utvecklas och aldrig sluta utforska och lära sig nya ämnen. Han har också vidareutbildat sig genom högskolekurser inom områden som handledning, företagsekonomi, informatik, juridik och scenisk framställning. Som ett bevis på sin mångsidighet har Jonas nyligen även avslutat en Sommelierexamen. 

Jonas lever efter sitt motto: "Oavsett om du tror att du kan, eller inte kan - så har du antagligen rätt." Detta speglar hans positiva inställning och övertygelse om att viljan att utvecklas är nyckeln till framgång.

UGL-kurser med Jonas Wikström

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 35
26 aug. - 30 aug. 2024
Rönneberga
Lidingö
Jonas Wikström
Anki Larsson
29 700 kr
Flertal platser kvar
Vecka 41
7 okt. - 11 okt. 2024
Vann Spa Hotell
Brastad
Jonas Wikström
Hanna Rydén
29 700 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2024-05-23 | Madelene
Proffsiga, kompetenta och engagerade handledare, bra sammansättning av gruppen.