Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Inna Saxe

Under de senaste 30 åren har Inna fördjupat sig i kommunikation på olika sätt. De senaste 10 åren har hon ägnat sig åt organisationsutveckling både nationellt och internationellt. Inna specialiserar sig i skräddarsydda utbildningar för lednings- och personalgrupper, där hennes huvudfokus ligger på att synliggöra kopplingen mellan individuella värderingar och företagets värdegrund.

Hon strävar efter att öka medvetenheten kring både intern och extern kommunikation samt att utveckla långsiktiga och effektiva samarbetsförmågor. Inna är certifierad handledare för programmet "Förtroendefullt samarbete" och hon utbildar grupper och individer för att förebygga konflikter och underlätta kommunikation, även på internationell nivå med flera språk.

Tidigare arbetade Inna som journalist i Ukraina, Ryssland och Sverige och ledde projekt inom internationellt utvecklingssamarbete för att främja organisationers utveckling och ledarskap i Östeuropa, Kazakstan och Kina. Det var där hon finslipade sina metoder inom organisationsutveckling, konflikthantering och teambuilding. Parallellt fortsatte hon att utbilda sig inom ledarskap, grupputveckling och kommunikation, vilket ledde till hennes arbete som konsult.

UGL-kurser med Inna Saxe

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 24
10 juni - 14 juni 2024
Hovs Hallar
Båstad
Peter Jungerfelt
Inna Saxe
26 500 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2024-02-21 | Ralf
Jag rekommenderar UGL för dig som söker personlig utveckling och djupare förståelse för varför du agerar och tänker som ...