Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL på Hotell Södra Berget, Sundsvall

Hotell Södra Berget är beläget på Södra Stadsberget i Sundsvall, ca 3 km från Sundsvalls centrum med en milsvid utsikt över Sundsvall, havet, berg och dalar. Det tar endast 10 minuter med bil till centrum och 25 minuter till Sundsvalls flygplats. I direkt anslutning till hotellet finns en av Sveriges exklusivaste spa-anläggningar där du kan du koppla av och hämta kraft och energi!

Alla UGL-kurser på Hotell Södra Berget genomförs enligt senaste versionen av UGL.

Boende

Hotellet har 184 rum fördelade på enkel- och dubbelrum och minisviter. Alla rum är utrustade med dusch, tv, wc, och telefon.

Lokaler

Hotell Södra Berget har lokaler för alla typer av möten och konferenser. Det finns allt från grupprum för 10 personer till stora kongresslokaler som rymmer hundratals personer. Nästan alla lokaler har dessutom utsikt över Sundsvall, havet och indalarna.

Aktiviteter

På Hotell Södra Berget finns det alltid något att göra. Det finns aktiviteter och nöjen för festprissen, friluftsmänniskan, juniorer, seniorer, familjer och den sportintresserade. Exempel på några aktiviteter som erbjuds är Gym, Gocartkörning, Chokladprovning, Vinprovning, Ölprovning, Champagneprovning, Paintball och Stadsvandring.

UGL-kurser på Hotell Södra Berget

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Hotell Södra Berget

Senaste omdömen
2024-06-24 | Evelina
En väl komponerad utbildning med många inslag som har stärkt mig som person och ledare. Har fått med mig verktyg och teo...