Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL på Ljungbergsgården, Stockholm

Ljungbergsgården är en konferensanläggning som ligger mycket vackert utmed strandkanten på Tynningös södra sida. Ön ligger i Stockholms inre skärgård och är mycket lätt att ta sig till. Utanför ön går stora farleden mot Stockholm. På anläggningen finns en stor parktomt med 500 m egen strand. Gården ligger dessutom i en helt ostörd miljö.

Boende

Ljungbergsgården består av en huvudbyggnad med ett mindre antal rum. Totalt finns det 39 rum som alla är personligt inredda i en fin gammaldags och familjär pensionatscharm.

Lokaler

Ljungbergsgården har fungerat som konferensanläggning sedan 1980. På gården finns 5 st konferenslokaler och 5 st grupprum som rymmer mellan 6 och 50 personer. Det nyrenoverade xäxthuset har dessutom en liten vinterträdgård som lämpar sig för mindre gruppmöten, chokladprovning eller liknande.

Aktiviteter

Exempel på aktiviteter som erbjuds på Ljungbergsgården är Bastu, Boule, Biljard, Brännboll, Fiske, Segling, Tennis, Rodd och QiGong.

UGL-kurser på Ljungbergsgården

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Ljungbergsgården

Senaste omdömen
2024-06-10 | Kristin
En väldigt bra utbildning som jag kommer att bära med mig under en lång tid. Utbildningen var utmanande och utvecklade m...