UGL på Ljungbergsgården, Stockholm

Ljungbergsgården är en konferensanläggning som ligger mycket vackert utmed strandkanten på Tynningös södra sida. Ön ligger i Stockholms inre skärgård och är mycket lätt att ta sig till. Utanför ön går stora farleden mot Stockholm. På anläggningen finns en stor parktomt med 500 m egen strand. Gården ligger dessutom i en helt ostörd miljö.

Boende

Ljungbergsgården består av en huvudbyggnad med ett mindre antal rum. Totalt finns det 39 rum som alla är personligt inredda i en fin gammaldags och familjär pensionatscharm.

Lokaler

Ljungbergsgården har fungerat som konferensanläggning sedan 1980. På gården finns 5 st konferenslokaler och 5 st grupprum som rymmer mellan 6 och 50 personer. Det nyrenoverade xäxthuset har dessutom en liten vinterträdgård som lämpar sig för mindre gruppmöten, chokladprovning eller liknande.

Aktiviteter

Exempel på aktiviteter som erbjuds på Ljungbergsgården är Bastu, Boule, Biljard, Brännboll, Fiske, Segling, Tennis, Rodd och QiGong.

UGL-kurser på Ljungbergsgården

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Ljungbergsgården

Senaste omdömen
2020-01-08 | Jennifer dos Santos Stenlund
Otroligt omtumlande på både gott och ont. Detta är min livs investering i mig själv. Jag är tacksam över att jag fått en...