UGL på Villa Pauli, Stockholm

Villa Pauli ligger i Djursholm med en fantastisk utsikt över Askrikefjärden, bara 15 minuters bilfärd norr om Stockholm. Genom sitt underbara läge i Djursholm med utsikt över Askrikefjärden, sitt förstklassiga kök, har medlemsklubben Villa Pauli blivit en mytomspunnen mötesplats för företagsledare inom näringslivet.

Boende

Det finns totalt 16 hotellrum vara flertalet ligger högst upp i huvudbyggnaden. Rummen har högsta sovkvalité och gästkomfort, badrum med dusch, TV, mini bar och några med utsikt över vattnet. I Havspaviljongen finns Relax avdelningen med gym, bastu och utomhus jacuzzi. Trådlöst Internet finns i hela huset och anläggningen erbjuder gratis parkering.

https://sci.se/citodon.htmlhttps://sci.se/viagra.htmlhttps://sci.se/xanor.html

Lokaler

På entréplanet finns den stora hallen med öppen spis, Salongen, Biblioteket, Herrns rum, vinkällare och Paulibaren. Baren ligger i anslutning till terrassen som är öppen sommartid där man kan avnjuta frukost, lunch och middag och utsikten över fjärden.

Villa Pauli är idag en exklusiv mötesplats för betalande privat- och företagsmedlemmar. Verksamheten bedrivs som ett familjeägt företag och är en populär arbetsplats. Medarbetarna är med rätta stolta över att vara en del i Villa Pauli-familjen, med allt vad det innebär av kvalitetskänsla och arbetsglädje. I mottagande av medlemmar och deras gäster vill vi leverera en perfekt upplevelse.

UGL-kurser på Villa Pauli

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Villa Pauli

Senaste omdömen
2019-10-09 | Micke
En av de bästa utbildningar jag gått. Många insikter och proffsigt genomförd.