Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL på Sånga Säby, Stockholm

Välkommen till Sånga Säby, Sveriges första och hittills enda 100% klimatneutrala konferensanläggning vid Mälaren i Stockholm. Sånga-Säby ligger bara 35 kilometer från Stockholm City och erbjuder moderna mötesmiljöer och sätter fokus på svensk mat och bra service. Hållbarhetsfrågor står högt på deras agenda och är återkommande i hela deras verksamhet.

Allt har ett tydligt miljötänk. Det som serveras på faten är i största möjliga mån ekologiskt och närodlat, och i deras vinkällare har det ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska viner. Vattnet du dricker hos dem kommer från Mälaren utanför fönstret och har renats i deras eget vattenverk. Hotell och restaurangen är KRAV-certifierad och Svanen-märkt.

Boende

Alla rum har under senare år renoverats och har luftkonditionering, platt-TV med kabelkanaler och utsikt över trädgården eller Mälaren.Vid Mälarens strand finns pool, bastu & gymavdelning. I anslutning till hotellet finns två motionsspår. I receptionen finns spel att låna och utomhus finns boule, kubb samt en frisbeegolfbana.

Transporter

Lokaltrafik från Stockholms Central / Cityterminalen.T unnelbana Grön linje mot Hässelby eller Åkeshov. Stig av vid Brommaplan. Från Brommaplan går det bussar till Sånga-Säby. För aktuella busstider och reseplanering besök www.sl.se

Taxi

Hotellet har förmånliga transportavtal med Ekerö taxi, för bokning ring 08-560 340 00.

Bil- E4 mot Stockholm, norrifrån

Kör mot Bromma flygplats och Brommaplan. Från Brommaplan åker du mot Ekerö via Drottningholm. Vid Tappströmsrondellen, sväng av mot Färentuna/Stenhamra, härifrån är det ca 17 km till Sånga-Säby. Fortsätt på denna väg och följ skyltning mot Sånga-Säby.

Bil- E4/E20 Söderifrån (bil & färja)

Kör av avfart nr 147 Trafikplats Fittja och följ skyltar till Ekerö-Färja. För tider och priser för färjan se: http://farjerederiet.se/ . När du kör av färjan följ vägen mot Ekerö centrum. Vid fyrvägskorsningen med rödljus, sväng höger över Tappströmsbron, sväng vänster i rondellen mot Färentuna/Stenhamra, härifrån är det ca 17 km till Sånga-Säby. Fortsätt på denna väg och följ skyltning mot Sånga-Säby.

UGL-kurser på Sånga Säby

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Sånga Säby

Senaste omdömen
2024-03-21 | Daniel
Väldigt givande. Har lärt mig så mycket om mig själv som jag har svårt att se att jag kunde göra på ett annat sätt!...