Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL på Ellery Beach House, Lidingö

Välkommen till Ellery Beach House, beläget längst ut på Elfviks udde på vackra Lidingö. Detta nya resort och beach house är en oas för både avkoppling och aktiviteter. Här möts det bästa av 60- och 70-talsstilen med modern bekvämlighet, skapande en unik och inbjudande atmosfär.

De 122 modernt inredda hotellrummen erbjuder en fridfull utsikt över havet och naturen, vilket skapar en lugn och avkopplande miljö för alla gäster. Med möteslokaler som rymmer upp till 250 personer är Ellery Beach House en idealisk plats för konferenser och evenemang. För dem som föredrar utomhusaktiviteter, finns två padelbanor, perfekta för en omgång sport i den friska luften.

Förutom boende och möteslokaler har Ellery Beach House en mängd faciliteter att erbjuda, inklusive pooler, restauranger, och sociala ytor. Här finns något för alla smaker, från avslappnande poolhäng till livlig musik och god mat. Välkommen till denna fantastiska plats på Elfviks Udde, där du kan uppleva Lidingös skönhet och njuta av din vistelse till fullo.

UGL-kurser på Ellery Beach House

Datum Kursgård Handledare Pris Platser
Vecka 36
2 sep. - 6 sep. 2024
Ellery Beach House
Lidingö
Evelina Balfe
Jenny Holmén
31 400 kr
Flertal platser kvar
Vecka 41
7 okt. - 11 okt. 2024
Ellery Beach House
Lidingö
Henrik Heslyk
Helene Jonsson
31 400 kr
Flertal platser kvar

Hitta till Ellery Beach House

Senaste omdömen
2024-06-24 | Evelina
En väl komponerad utbildning med många inslag som har stärkt mig som person och ledare. Har fått med mig verktyg och teo...