Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Mattias Gerdin

Mattias är utbildad gymnasielärare i idrott och hälsa samt engelska, en av de första i sitt slag i Sverige, utbildad vid Umeå universitet. Efter ca 15 år i kommunal skola i Linköping, de sista åren som en av landets absolut första förstelärare i Idrott och hälsa på gymnasiet valde han att byta arbetsgivare 2015 och sen dess arbetar han för Försvarsmakten med officersutbildning på Markstridsskolan, arméns skola för blivande officerare. Där arbetar han med militärengelska, språktestning, UGL samordning och ledarskap. 

Mattias brinner för utbildning och tycker pedagogik och ledarskap är fantastiskt roligt. Han har därför fortbildat sig inom ledarskap och är nu erfaren handledare inom koncepten UGL och UL samt Vägledande samtal. Han är också instruktör vid Linköpings höghöjdsbana med grupputveckling/teambuilding som specialitet. Han kan hålla alla dessa utbildningar och aktiviteter på både svenska och engelska.

UGL-kurser med Mattias Gerdin

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 17
22 apr. - 26 apr. 2024
Tylebäck
Halmstad
Per Sandelin
Mattias Gerdin
26 000 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2024-02-21 | Ralf
Jag rekommenderar UGL för dig som söker personlig utveckling och djupare förståelse för varför du agerar och tänker som ...