Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Lilly Sjöblom

Lilly Sjöblom har en lång erfarenhet som pedagog och handledare av grupper. Lilly är i grunden utbildad civilekonom och har under stor del av sitt arbetsliv arbetat som lärare och pedagogisk coach.

Lilly är sedan många år av Försvarshögskolan certifierad handledare för UGL. Hon är även av Försvarshögskolan certifierad handledarutbildare för UGL och har därmed behörighet att handleda blivande handledare som ska avlägga slutprov.

Lilly är även certifierad handledare för SDI (Strength Deployment Inventory) som är ett verktyg för individen att lära känna sina styrkor och drivkrafter och används mycket vid teambuilding.

Som handledare för UGL har Lilly arbetat till stor del arbetat inom Försvarsmaktens kursverksamhet där anställda samt hemvärnsbefäl varit kursdeltagare, samt för kadetter som genomför sin officersutbildning vid Försvarshögskolan.

Lilly har arbetat som ekonomichef såväl inom näringslivet som inom Försvarsmakten. Som lärare har hon undervisat inom ämnet management, främst företagsekonomi samt verksamhetsledning. Undervisningen har bedrivits inom KomVux, Försvarshögskolan samt Militärhögskolan.

Lilly har även praktiserat ledarskap och grupputveckling genom att hon under många år arbetat som avdelningschef.

"Att få se människor växa och få insikt om sig själva och andra är den största gåvan som handledare. Att veta att de människor jag har mött har med sig detta i hela sina liv.”

UGL-kurser med Lilly Sjöblom

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 36
2 sep. - 6 sep. 2024
Bommersvik
Södertälje
Lilly Sjöblom
Meddelas senare
27 700 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2024-03-21 | Daniel
Väldigt givande. Har lärt mig så mycket om mig själv som jag har svårt att se att jag kunde göra på ett annat sätt!...