Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

UGL med Birgitta Bengtsson

Birgitta arbetar med individuell coaching, utveckling av team, ledarskap och organisation. Hon har 20 års erfarenhet som anställd inom privata näringslivet från små och stora organisationer. Branscherna har varierat från processindustri, läkemedelsföretag, start up inom IT/.com till flygindustrin. 

Under sin karriär har Birgitta verkat i rollen som personalchef, HR-specialist och seniorkonsult för lärande och utveckling med fokus på HR, ledar-, medarbetar- och organisationsutveckling. Birgitta har även erfarenhet av ledningsgruppsarbete och där hons arbetat med frågor inom strategisk kompetensförsörjning, behovsinventering, design och planering av ledar- och medarbetarutbildning samt genomförande i handledarrollen och med upplärning av nya handledare.

Birgitta drivs av att skapa affärsnytta genom att verka för ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Att hjälpa människor och grupper att välja sin väg framåt ger mening.

Birgittas utbildningsbakgrund

  • Birgitta är beteendevetare i sociologi och pedagogik med inriktning på ledarskap, organisation och personalfrågor från Uppsala Universitet.
  • Har studerat ”Management” på Handelshögskolan i Oslo inom ramen för ett Master of Management program.
  • Certifierad Coach via ICF (International Coach federation) och medlem i ICF.
  • Licensierad i SDI (Strength Deployment Inventory).
  • Certifierad UGL handledare av Försvarshögskolan.

UGL-kurser med Birgitta Bengtsson

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2022-06-07 | Sara
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utv...