Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Birgitta Bengtsson

Birgitta arbetar med individuell coaching, utveckling av team, ledarskap och organisation. Hon har 20 års erfarenhet som anställd inom privata näringslivet från små och stora organisationer. Branscherna har varierat från processindustri, läkemedelsföretag, start up inom IT/.com till flygindustrin. 

Under sin karriär har Birgitta verkat i rollen som personalchef, HR-specialist och seniorkonsult för lärande och utveckling med fokus på HR, ledar-, medarbetar- och organisationsutveckling. Birgitta har även erfarenhet av ledningsgruppsarbete och där hons arbetat med frågor inom strategisk kompetensförsörjning, behovsinventering, design och planering av ledar- och medarbetarutbildning samt genomförande i handledarrollen och med upplärning av nya handledare.

Birgitta drivs av att skapa affärsnytta genom att verka för ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Att hjälpa människor och grupper att välja sin väg framåt ger mening.

Birgittas utbildningsbakgrund

  • Birgitta är beteendevetare i sociologi och pedagogik med inriktning på ledarskap, organisation och personalfrågor från Uppsala Universitet.
  • Har studerat ”Management” på Handelshögskolan i Oslo inom ramen för ett Master of Management program.
  • Certifierad Coach via ICF (International Coach federation) och medlem i ICF.
  • Licensierad i SDI (Strength Deployment Inventory).
  • Certifierad UGL handledare av Försvarshögskolan.

UGL-kurser med Birgitta Bengtsson

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2024-06-10 | Kristin
En väldigt bra utbildning som jag kommer att bära med mig under en lång tid. Utbildningen var utmanande och utvecklade m...