UGL med Birgitta Bengtsson

Birgitta arbetar med individuell coaching, utveckling av team, ledarskap och organisation. Hon har 20 års erfarenhet som anställd inom privata näringslivet från små och stora organisationer. Branscherna har varierat från processindustri, läkemedelsföretag, start up inom IT/.com till flygindustrin. 

Under sin karriär har Birgitta verkat i rollen som personalchef, HR-specialist och seniorkonsult för lärande och utveckling med fokus på HR, ledar-, medarbetar- och organisationsutveckling. Birgitta har även erfarenhet av ledningsgruppsarbete och där hons arbetat med frågor inom strategisk kompetensförsörjning, behovsinventering, design och planering av ledar- och medarbetarutbildning samt genomförande i handledarrollen och med upplärning av nya handledare.

Birgitta drivs av att skapa affärsnytta genom att verka för ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Att hjälpa människor och grupper att välja sin väg framåt ger mening.

Birgittas utbildningsbakgrund

  • Birgitta är beteendevetare i sociologi och pedagogik med inriktning på ledarskap, organisation och personalfrågor från Uppsala Universitet.
  • Har studerat ”Management” på Handelshögskolan i Oslo inom ramen för ett Master of Management program.
  • Certifierad Coach via ICF (International Coach federation) och medlem i ICF.
  • Licensierad i SDI (Strength Deployment Inventory).
  • Certifierad UGL handledare av Försvarshögskolan.

UGL-kurser med Birgitta Bengtsson

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 21
21 maj - 25 maj 2018
Torekov Hotell
Torekov
Birgitta Bengtsson
Henrik Drakenberg
26 900 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2018-03-13 | Paul Mourad
Mycket bra kurs. Jag fick med mig väldigt mycket verktyg som jag hoppas kunna använda mig av i livet. Rekommenderar kur...
2018-03-13 | Johan Mejenqvist
Superbra! Otroligt hur man kan få sådan kontakt på så kort tid. Fick en energiboost trots att det var en tung utbildning...
2018-03-12 | Lars
Detta var en av dom bästa upplevelserna jag varit med om. Väldigt intensiv men givande kurs.