UGL på Ljungskile Folkhögskola, Uddevalla

Ljungskile Folhögskola ligger i hjärtat av Bohuslän, med fantastisk och inspirerande utsikt över Ljungskileviken. Anläggningen ligger endast sju mil norr om Göteborg och två mil söder om Uddevalla. Hit kommer du enkelt med tåg, buss eller egen bil. Motorvägen tar dig snabbt dit du ska.

Boende

Anläggningen erbjuder 25 rum med 53 bäddar. Av dessa är två handikappanpassade och tre kan bäddas för upp till tre personer. Samtliga rum har dusch och toalett på rummet. I allrummet finns TV. Vårt bibliotek med böcker och tidskrifter strax intill är öppet till sent på kvällen. Där finns också datorer och trådlöst nätverk om du vill koppla upp dig mot internet.

Lokaler

Anläggningen erbjuder en liten sal intill biblioteket som kan delas upp i två grupprum, lagom för sällskap upp till 20 personer.

Aktiviteter

Exempel på aktiviteter som erbjuds på Ljungskile Folkhögskola är Körsång, Matlagning, Taubeafton, Lyrik, Femkamp, Fotboll, Grillafton och Kajak.

UGL-kurser på Ljungskile Folkhögskola

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Ljungskile Folkhögskola

Senaste omdömen
2020-06-23 | MR
Oerhört intensiv och givande kurs! Tyckte den upplevelsebaserade metoden var väldigt effektiv. Mycket fokus låg på att s...