Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL på Knistad Hotell, Skövde

Knistad Hotell och Konferens är vackert beläget öster om Skövde och lätt att nå från både Stockholm och Göteborg. Anläggningen erbjuder en kreativ miljö, smakupplevelser, vila, rekreation och golf. Men också en upplevelse som dröjer kvar, och som man gärna återvänder till.

Boende

Hotellet har 160 bäddar i 80 rum, allt i toppmodernt skick. Alla hotellrum har dusch eller bad, wc, telefon, radio och kabel-tv samt fritt internet.

Lokaler

På Knistad Hotell och Konferens vistats du i en mysig herrgårdsmiljö, lugnt och nära till naturen. Konferenslokalerna är många och rymliga och tillhandahåller den modernaste tekniken. Här finns tolv olika lokaler och konferenskapacitet för mer än 300 personer.

Aktiviteter

En vistelse på Knistad Hotell och Konferens är en upplevelse för både kropp och själ. Här finns möjlighet till ett stort antal aktiviteter såsom t.ex. Golf, Tennis, Karbad, Bastu, Gokart, Lerduveskytte eller Löpning.

Alla UGL-kurser genomförs enligt senaste versionen av UGL.

UGL-kurser på Knistad Hotell

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Knistad Hotell

Senaste omdömen
2024-06-10 | Kristin
En väldigt bra utbildning som jag kommer att bära med mig under en lång tid. Utbildningen var utmanande och utvecklade m...