Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL på Loka Brunn, Örebro

Sedan 2007 ägs Loka Brunn av familjen Spendrup. Deras målsättning är att bevara brunnens ursprung och att ge besökarna en unik vistelse att minnas. Som gäst kan du förvänta dig personlig service och självklart alla våra goda drycker. Att vistas på Loka Brunn ska kännas hemtrevligt.

Boende

Idag finns 54 hus på Loka Brunn, byggda från 1700-talet och fram till idag. Som gäst hos oss bor ni bekvämt i bland annat Finnhyttan, Parkvillan, Kungsbyggnaden, Bergstralska huset, Charitéen, Hvilan, Bondeska huset och Lilla Societetshuset. Alla hus är unika och bär på en historia värd att uppleva.

Om Loka Brunn

På Loka Brunn kan du sova och äta gott, konferera samt njuta av spabehandlingar. Här finns 150 hotellrum, 24 konferenslokaler och grupprum samt en restaurang som har plats för ca 300 gäster. Vattensalongen erbjuder unika spaupplevelser i form av bad i varma källor, bastur, golfhall, behandlingsavdelning och en spareception med butik och servering.

UGL-kurser på Loka Brunn

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Loka Brunn

Senaste omdömen
2024-06-10 | Kristin
En väldigt bra utbildning som jag kommer att bära med mig under en lång tid. Utbildningen var utmanande och utvecklade m...