Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL på Gripsholmsviken, Stockholm

Gripsholmsviken – den perfekta platsen för din UGL kurs. Vid Mälaren strand, endast 40 minuter från Stockholm och granne med Gripsholms slott. På bekvämt promenadavstånd finner du Gripsholms golfklubb, Grafikens Hus och den lilla köpstaden Mariefred.

Boende

Hotellet är byggt 1990 och är tre stjärnigt enligt SHR. I de två byggnaderna finns totalt 60 rum med 120 bäddar. Rummen är ljusa och samtliga utrustade med Internet och TV. I varje hotellbyggnad finns tvättmaskin och strykbräda. På varje våningsplan finns ett gemensamt sällskapsrum med öppen spis, där du kan avsluta din dag med dina kollegor.

Hotellet ligger vackert intill Hjorthagen, där ett hundratal kungliga hjortar strövar. Omgivningen bjuder på bedårande skönhet med möjlighet till avkoppling och ro för själen.

Lokaler

Omgivningen är unik och ger många möjligheter till aktiviteter, 5 kamp vid Mälarens strand, badtunna med fantastisk utsikt över slottet, en picknick i Hjortparken med eller utan guide. Restaurang 1777 med maten och omsorgen om gästen i fokus. Spännande dryckesprovningar med egen snaps, äppelglögg och mycket mer.

Aktiviteter

I nära anslutning till Gripsholmsviken Hotell & Konferens finns Europas största Konstskatter, Gripsholms slott, med Grafikens Hus som är Sveriges enda konsthall med fokus på den grafiska samtidskonsten. Eller varför inte passa på att besöka Gripsholms Hjorthage med ca 100 dovhjortar och vackra ekbackar. För den lite mer aktive ligger Gripsholms Golfklubb endast på en ”Järn 7:as” avstånd från hotellet.

UGL-kurser på Gripsholmsviken

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Gripsholmsviken

Senaste omdömen
2024-06-10 | Kristin
En väldigt bra utbildning som jag kommer att bära med mig under en lång tid. Utbildningen var utmanande och utvecklade m...