Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Mattias Seljee

Mattias har arbetat som HR-konsult och coach sedan 2001. Han har genomfört en stor mängd uppdrag främst inom Ledar-, Grupp- och Organisationsutveckling samt HR-stöd. Dessa har bland annat innefattat design, ledning och genomförande av uppdrag. Hans långa erfarenhet av coaching har kommit andra till del då han tränat ledare i coachande ledarskap. Uppdragen har ofta varit träningsbaserade och kopplade till strategiska frågor såväl som till försäljningsarbete och kundbemötande.

Mattias bakgrund som HR-chef, Utvecklingschef och Konsultchef från såväl internationella som nationella företag ger honom en god förståelse för de utmaningar och vardag ledare möter. Mattias arbetar obehindrat på svenska och engelska. Erfarenhet från projektledning adderar erfarenhet från resultatorienterat arbete där personalledning är den centrala framgångsfaktorn. Tidigare har Mattias även arbetat som Projektledare, IT samordnare och tjänsteman inom den offentliga sektorn.

Mattias har arbetat med ledningsgrupper, ledare, arbetsgrupper och individer inom privat och offentlig sektor där såväl tjänstemän som kollektivanställda varit involverade i arbetet, alltid med mål att stärka, ge kraft och skapa konkreta resultat.

UGL-kurser med Mattias Seljee

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2024-06-10 | Kristin
En väldigt bra utbildning som jag kommer att bära med mig under en lång tid. Utbildningen var utmanande och utvecklade m...