Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

UGL med Mattias Seljee

Mattias har arbetat som HR-konsult och coach sedan 2001. Han har genomfört en stor mängd uppdrag främst inom Ledar-, Grupp- och Organisationsutveckling samt HR-stöd. Dessa har bland annat innefattat design, ledning och genomförande av uppdrag. Hans långa erfarenhet av coaching har kommit andra till del då han tränat ledare i coachande ledarskap. Uppdragen har ofta varit träningsbaserade och kopplade till strategiska frågor såväl som till försäljningsarbete och kundbemötande.

Mattias bakgrund som HR-chef, Utvecklingschef och Konsultchef från såväl internationella som nationella företag ger honom en god förståelse för de utmaningar och vardag ledare möter. Mattias arbetar obehindrat på svenska och engelska. Erfarenhet från projektledning adderar erfarenhet från resultatorienterat arbete där personalledning är den centrala framgångsfaktorn. Tidigare har Mattias även arbetat som Projektledare, IT samordnare och tjänsteman inom den offentliga sektorn.

Mattias har arbetat med ledningsgrupper, ledare, arbetsgrupper och individer inom privat och offentlig sektor där såväl tjänstemän som kollektivanställda varit involverade i arbetet, alltid med mål att stärka, ge kraft och skapa konkreta resultat.

UGL-kurser med Mattias Seljee

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2022-06-07 | Sara
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utv...