UGL med Magnus Fristedt

Magnus har lång erfarenhet från privata näringslivet som HR chef, merparten av detta i internationell och multikulturell miljö (IKEA, Ikano Gruppen och Pharmacia). Har har under alla dessa år fungerat som stöd och support till chefer, ledningsgrupper och medarbetare på olika nivåer.

Magnus jobbar idag som HR och Management konsult. hans uppdrag är en mix från privata näringslivet, kommuner och statliga verk. Tyngdpunkten ligger på organisation-, grupp- och individuell utveckling. 

Magnus drivs av att göra skillnad. Han har en passion för människor och balanserar ett stödjande sätt att arbeta med att våga utmana om det krävs för att få människor, team och organisationer att växa. Långsiktig framgång bygger på att utveckla förtroendefulla relationer med varandra - ledarskapet är nyckeln i alla organisationer och detta börjar med att lära känna sig själv på ett djupare plan.

UGL-kurser med Magnus Fristedt

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 35
27 aug. - 31 aug. 2018
Torekov Hotell
Torekov
Birgitta Bengtsson
Magnus Fristedt
26 900 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2018-07-11 | Hanifeh Khayyeri
Väldigt nyttig kurs som gav mig verktyg och lärdomar att träna på och applicera resten av livet. Trevlig plats att ha ku...