Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

UGL med Magnus Fristedt

Magnus har lång erfarenhet från privata näringslivet som HR chef, merparten av detta i internationell och multikulturell miljö (IKEA, Ikano Gruppen och Pharmacia). Har har under alla dessa år fungerat som stöd och support till chefer, ledningsgrupper och medarbetare på olika nivåer.

Magnus jobbar idag som HR och Management konsult. hans uppdrag är en mix från privata näringslivet, kommuner och statliga verk. Tyngdpunkten ligger på organisation-, grupp- och individuell utveckling. 

Magnus drivs av att göra skillnad. Han har en passion för människor och balanserar ett stödjande sätt att arbeta med att våga utmana om det krävs för att få människor, team och organisationer att växa. Långsiktig framgång bygger på att utveckla förtroendefulla relationer med varandra - ledarskapet är nyckeln i alla organisationer och detta börjar med att lära känna sig själv på ett djupare plan.

UGL-kurser med Magnus Fristedt

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2022-06-07 | Sara
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utv...