Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

UGL med Jan Olofsson

Jan är UGL-handledare sedan 1994. Han är legitimerad psykolog och specialist inom arbetslivets psykologi, särskilt konsultation/handledning. Jan är också utbildad organisationskonsult. Han har arbetat omväxlande som specialist och chef både inom privat och offentlig verksamhet sedan 1967. Han har också arbetat internationellt med organisationsutveckling och counselling.

Han har arbetat med gruppdynamiska utbildningar sedan mitten av 70-talet och genomfört ett stort antal UGL med många olika handledarkollegor.
Som psykolog har Jan tillgång till ett stort antal instrument T.ex MBTI och NEO PI-R. Han är certifierad handledare för FC/RC (Förtroendefullt samarbete), SDI (Strength Deployment Inventory) och GDQ (Group Development Questionnaire).

UGL-kurser med Jan Olofsson

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2022-06-07 | Sara
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utv...