UGL med Bodil Berglund

Bodil Malmgren Berglund är certifierad UGL-handledare vid Försvarshögskolan. Hon har en gedigen erfarenhet av arbete med enskilda individer och processutveckling av arbetsgrupper på psykodynamisk-och kognitiv grund. Bodil är väl förankrad inom HR-området med fokus på konflikthantering, rekrytering, förhandlingar, rehabilitering, kognitiv coachning, samtalsstöd samt utbildning och utveckling av personal såväl enskilt som i grupp.

Bodil är utbildad socionom, med påbyggnad som organisationskonsult på psykodynamisk grund och kognitiv psykoterapeut samt konflikthantering för Thomas Jordan, docent, forskare och lärare vid Institutionen för arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet., Bodil har även läst gestaltterapeutisk grundkurs och är certifierad att jobba med Myers Briggs och Susan Wheelans GDQ. I allt sitt arbete utgår Bodil även från ett genusperspektiv enligt JGL, Jämställdhet för Grupp och Ledare.

UGL-kurser med Bodil Berglund

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2019-06-19 | Elena
Ett spännande upplägg på kursen som jag tyckte fungerade mycket bra. Jag tror de flesta är hjälpta av denna kurs, oavset...