Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

UGL med Bodil Berglund

Bodil Malmgren Berglund är certifierad UGL-handledare vid Försvarshögskolan. Hon har en gedigen erfarenhet av arbete med enskilda individer och processutveckling av arbetsgrupper på psykodynamisk-och kognitiv grund. Bodil är väl förankrad inom HR-området med fokus på konflikthantering, rekrytering, förhandlingar, rehabilitering, kognitiv coachning, samtalsstöd samt utbildning och utveckling av personal såväl enskilt som i grupp.

Bodil är utbildad socionom, med påbyggnad som organisationskonsult på psykodynamisk grund och kognitiv psykoterapeut samt konflikthantering för Thomas Jordan, docent, forskare och lärare vid Institutionen för arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet., Bodil har även läst gestaltterapeutisk grundkurs och är certifierad att jobba med Myers Briggs och Susan Wheelans GDQ. I allt sitt arbete utgår Bodil även från ett genusperspektiv enligt JGL, Jämställdhet för Grupp och Ledare.

UGL-kurser med Bodil Berglund

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2022-06-07 | Sara
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utv...