Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

UGL på Stufvenäs Gästgifveri, Kalmar

Stufvenäs är ett smakfullt inrett gästgifveri i en historiskt naturskön miljö – en perfekt plats för din UGL-kurs! Anläggningen ligger ca 3 mil utanför Kalmar vid Europaväg 22, i direkt anslutning till Kalmarsund och Örarevets naturreservat med säl- o skarvkolonin. Alla kurser på Stufvenäs genomförs enligt senaste versionen av UGL.

Boende

Stufvenäs Gästgifveri erbjuder en avkopplande miljö som får en stressande vardag att kännas avlägsen. Hotellet erbjuder 45 rum med hög standard. Här sover du i sköna sängar och har alla bekvämligheter som dusch och WC, telefon och LCD-TV på rummet. Trådlöst internet finns i hela anläggningen.

Lokaler

På Stufvenäs får du arbetsro och en personlig omsorg utöver det vanliga. Allt tillsammans med högklassig mat och dryck. Anläggningen erbjuder 8 konferenslokaler och 6 grupprum i varierande storlekar från 1-220 personer.

Aktiviteter

Exempel på aktiviteter som erbjuds på Stufvenäs Gästgifveri är ost- och vinprovning, lerduveskytte, massage, spa mfl.

UGL-kurser på Stufvenäs Gästgifveri

Inga aktuella kurser för tillfället.

Hitta till Stufvenäs Gästgifveri

Senaste omdömen
2022-06-07 | Sara
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utv...