UGL med Patrik Norrbin

Patrik arbetar med individ-, grupp-, ledar- och organisationsutveckling och har dessutom över tjugo års erfarenhet av eget ledarskap från både offentlig och privat sektor. Patrik, som under många år har arbetat inom polisen, är snart färdigutbildad psykolog och är sedan tidigare examinerad som förändringsledare.

Patrik är certifierad enligt den senaste versionen av UGL och är också certifierad att använda vetenskapligt validerade och reliabla verktyg för personlighetsbedömning som t.ex. NEO-PI-3 och för att bedöma gruppers utveckling med hjälp av Group Development Questionnaire, GDQ.

Patrik har även stor erfarenhet av att handleda grupp- och teamutveckling i såväl små som stora organisationer i Sverige och utomlands. I sitt arbete beskrivs Patrik som kompetent, lugn och förtroendeingivande med en stor dos av både humor och lättsamhet.


UGL-kurser med Patrik Norrbin

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 20
14 maj - 18 maj 2018
Skeviks Gård
Stockholm
Patrik Norrbin
Meddelas senare
22 000 kr
Flertal platser kvar
Vecka 41
8 okt. - 12 okt. 2018
Skeviks Gård
Stockholm
Patrik Norrbin
Meddelas senare
22 000 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2018-03-13 | Paul Mourad
Mycket bra kurs. Jag fick med mig väldigt mycket verktyg som jag hoppas kunna använda mig av i livet. Rekommenderar kur...
2018-03-13 | Johan Mejenqvist
Superbra! Otroligt hur man kan få sådan kontakt på så kort tid. Fick en energiboost trots att det var en tung utbildning...
2018-03-12 | Lars
Detta var en av dom bästa upplevelserna jag varit med om. Väldigt intensiv men givande kurs.