Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

UGL med Mats Bergström

Mats är före detta militär och har arbetat med ledarskap och som ledarutbildare i många år. Hans utbildning från menig till major innefattade bland annat studier av strategi, administration och ledarskap samt pedagogik och sociologi på högskolenivå. Han har även genomgått försvarsmaktens ekonomichefsutbilding på högskolenivå innefattandes bland annat företagsekonomi, nationalekonomi, organisationslära, projektledarutbildning och målstyrning. 

Under en period var han även kurschef för ekonomichefskursen på Försvarshögskolans Managementinstitution. På senare år har han utbildat personal inom både privat och offentlig sektor. Han handleder både UGL och den fördjupade versionen av kursen, Fördjupad Utveckling Grupp och Ledare (FUGL), sedan 1999.

UGL-kurser med Mats Bergström

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2022-06-07 | Sara
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utv...