Uppdatering 2022-06-22: Boka UGL inför hösten
Nu har vi uppdaterat hemsidan med höstens kurstillfällen. Välj bland 100-tals kurser över hela Sverige. Trevlig sommar önskar UGL-guiden!

UGL med Magnus Lövgren

Magnus Lövgren har studerat beteendevetenskap och pedagogik, vilket resulterade i en fil.kand examen.

Magnus har stor förståelse för vad chefsskap och ledarskap handlar om med sin långa erfarenhet av att vara chef och ledare. Han har också lång erfarenhet som konsult och utbildare och kan sätta sig in i dina vardagliga dilemman med sin såväl praktisk som teoretisk erfarenhet.

Magnus utbildade sig till handledare för UGL (Utveckling av Grupp och Ledare) år 2004 och är numera även omcertifierad och behörig att handleda kurser som genomförs enligt uppdaterade versioner av utbildningen, fram till senaste versionen UGL 2016.

Han är handledare för SDI (Strength Deployment Inventory), en kartläggning som hjälper oss att använda våra styrkor effektivare i våra relationer. samt att han är av ICF diplomerad coach (International Coach Federation). Magnus är också av Prosci utbildad i förändringsledning.

UGL-kurser med Magnus Lövgren

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 36
5 sep. - 9 sep. 2022
Strömbäcks folkhögskola
Umeå
Ewa Larsson
Magnus Lövgren
24 900 kr
Fåtal platser kvar
Senaste omdömen
2022-06-07 | Sara
En fantastisk kurs som fick mig att växa som människa. Jag fick många viktiga insikter och verktyg för att fortsätta utv...