UGL med Jan Lindholm

Jan har genomgått specifika ledarutbildningar samt läst vid högskolan inom ämnesområdet. Jan har varit ledare inom olika verksamheter sedan 1980-talet. Det har varit som ledare inom kommunal förvaltning i ca 15 år och inom privata näringslivet i ca 15 år. Under hela 2000-talet har Jan genomfört ett stort antal UGL–kurser parallellt med sina ledaruppdrag, vilket har gjort att UGL-konceptet varit levande i vardagen.

Jan har en trogen kundkrets. Flera stora organisationer som t.ex Landstinget i Jönköpings län, Svenska kyrkan och många både mindre och större företag har kontinuerligt skickat chefer och nyckelpersoner på Jans UGL–kurser. Inte sällan får Jan uppdrag som mentor.

Det är inte av en händelse som Annika Banfield och Jan valt att ha ett omfattande samarbete. Det är på grund av deras skilda erfarenheter och utbildningar, deras olika personligheter som de kompletterar varandra i t.ex UGL-kursen.

UGL-kurser med Jan Lindholm

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2020-06-23 | MR
Oerhört intensiv och givande kurs! Tyckte den upplevelsebaserade metoden var väldigt effektiv. Mycket fokus låg på att s...