Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Calle Lagnefors

Calle Lagnefors har över 20 års erfarenhet inom ledarskap, från VD och HR-chef till internationella uppdrag. Han fokuserar nu på att utveckla verksamheter, ledningsgrupper och människor i olika branscher, med insikten att bestående förändring börjar med utveckling av individer och team. Calle drivs av att hjälpa människor att få syn mer på sig själva och hitta sitt eget och gruppens varför.

Med en bakgrund inom beteendevetenskap är Calle engagerad i att främja individ- och grupputveckling. Han är certifierad handledare inom Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) och arbetar även med coaching och personlig utveckling.

Calle innehar även Försvarshögskolans certifieringar som handledare för Utvecklande Ledarskap (UL) och Indirekt Ledarskap (IL). Dessutom är han utbildad samtalsterapeut specialiserad inom individuell psykodynamisk terapi (PDT). Med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom ledarskap och personlig utveckling är Calle Lagnefors en viktig resurs för dem som söker stöd och vägledning inom dessa områden.

UGL-kurser med Calle Lagnefors

Inga aktuella kurser för tillfället.
Senaste omdömen
2023-05-25 | Johan
Väldigt givande kurs. Upplägget ger möjlighet att utforska innehållet på ett djup som skulle vara svårt annars.