Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Calle Lagnefors

Calle Lagnefors har över 20 års erfarenhet inom ledarskap, från VD och HR-chef till internationella uppdrag. Han fokuserar nu på att utveckla verksamheter, ledningsgrupper och människor i olika branscher, med insikten att bestående förändring börjar med utveckling av individer och team. Calle drivs av att hjälpa människor att få syn mer på sig själva och hitta sitt eget och gruppens varför.

Med en bakgrund inom beteendevetenskap är Calle engagerad i att främja individ- och grupputveckling. Han är certifierad handledare inom Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) och arbetar även med coaching och personlig utveckling.

Calle innehar även Försvarshögskolans certifieringar som handledare för Utvecklande Ledarskap (UL) och Indirekt Ledarskap (IL). Dessutom är han utbildad samtalsterapeut specialiserad inom individuell psykodynamisk terapi (PDT). Med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom ledarskap och personlig utveckling är Calle Lagnefors en viktig resurs för dem som söker stöd och vägledning inom dessa områden.

UGL-kurser med Calle Lagnefors

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 35
26 aug. - 30 aug. 2024
Tylebäck
Halmstad
Annette Melander Berg
Calle Lagnefors
30 800 kr
Fåtal platser kvar
Vecka 38
16 sep. - 20 sep. 2024
Gottskär Hotell
Onsala
Calle Lagnefors
Cissi Dahl
30 800 kr
Fullbokad
Vecka 42
14 okt. - 18 okt. 2024
Hällsnäs Hotell & Konferens
Mölnlycke
Calle Lagnefors
Meddelas senare
31 400 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2024-06-24 | Evelina
En väl komponerad utbildning med många inslag som har stärkt mig som person och ledare. Har fått med mig verktyg och teo...