Uppdaterade kurstillfällen våren 2023
Nu har vi uppdaterat hemsidan med massor av nya kurstillfällen för våren 2023. /Mvh UGL-guiden

UGL med Annica Nordén

För Annica är ledarskap och krisstöd en naturlig och högintressant ämneskombination då det alltigenom handlar om människan och personlig utveckling. Hon har en utbildningsbakgrund som Personalvetare med pedagogisk inriktning samt samtalsledare. Annica har varit aktiv samtalsledare och instruktör inom Försvarsmakten sedan 1998. Hon har har flerårig chefs- och projektledarerfarenhet samt har även arbetat som krisstödjare akut och preventivt.

Sedan 2014 är Annica anställd på Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap som lärare inom ämnena ledarskap och krisstöd. Där utbildarn hon studerande inom SMO (Skydd Mot Olyckor), Brandingenjörer, Räddningsledare och fristående kurser inom avlastandesamtal och psykologisk första hjälp.

Annica anser att det essentiella i livet är välmående och att välmående kommer mycket ur goda relationer. Genom att ge varandra varm konstruktiv uppmärksamhet i de relationer vi har växer vi tillsammans, blir välmående och därmed också effektiva.

Deltagare på Annicas kurser brukar uppfatta henne som lugn, förtroendeingivande, lyhörd, kunnig, prestigelös, pedagogisk och metodisk.

UGL-kurser med Annica Nordén

Datum Plats Kursledare Totalpris Platser Bokning
Vecka 43
21 okt. - 25 okt. 2024
Sundsgården konferens
Helsingborg
Annica Nordén
Vickie Peolin
30 800 kr
Flertal platser kvar
Vecka 48
25 nov. - 29 nov. 2024
Hällsnäs Hotell & Konferens
Mölnlycke
Annica Nordén
Anne Karlström
31 400 kr
Flertal platser kvar
Senaste omdömen
2024-06-24 | Evelina
En väl komponerad utbildning med många inslag som har stärkt mig som person och ledare. Har fått med mig verktyg och teo...